Για κακουργηματική παραβίαση μυστικών της Πολιτείας η έρευνα για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

ypex

Η έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και ανατέθηκε στην Κρατική Ασφάλεια

Για παραβίαση μυστικών της πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος, η έρευνα για διαρροή πληροφοριών σχετικά με τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ

Το δρόμο της εισαγγελικής διερεύνησης πήρε το θέμα της διαρροής πληροφοριών σχετικά με τη διάθεση μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος.

Ο φάκελος, τον οποίο μετέφερε διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών στην Βουλή, ανοίχθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περιείχε τρεις κωδικούς με το συνολικό ποσό που διατέθηκε να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφερε το δημοσίευμα τα χρήματα διατέθηκαν σε ΜΜΕ στα Βαλκάνια αλλά και τη στήριξη Ορθόδοξων Εκκλησιών.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

βασιλική

δεν πιστεύω να είσαι γατάκι...λολ

Xρήματα που διατέθηκαν σε ΜΜΕ στα ...Βαλκάνια????

Αφού το διαβάσαμε ξεκάθαρα πως τα λεφτά ...(αυτά που μας εξαναγκάζουν να τους δίνουμε...) πήγαιναν για "ύποπτους" λόγους σε Αλβανία και FYROM ....γιατί τα ονομάζετε αορίστως ...Βαλκάνια????

Xρήματα που διατέθηκαν σε ΜΜΕ στα ...Βαλκάνια????

Αφού το διαβάσαμε ξεκάθαρα πως τα λεφτά ...(αυτά που μας εξαναγκάζουν να τους δίνουμε...) πήγαιναν για "ύποπτους" λόγους σε Αλβανία και FYROM ....γιατί τα ονομάζετε αορίστως ...Βαλκάνια????

γατάκια Εισαγγελείς

πιο [...], πεθαίνετε ! το νου σας...λολ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kokain

Σε βάρος των τριών κατηγορούμενων ασκήθηκαν κακουργηματικές ποινικές διώξεις - Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, παραμένουν έως τότε κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ

ithiew

«Πήγα στο Εκουαδόρ για τις φυτείες... κακάο» υποστηρίζει ο γιος της αστρολόγου - Το κύκλωμα οργάνωσε αγοραπωλησία ναρκωτικών αξίας 11 εκατ. ευρώ - Κενά και παραλείψεις στην αστυνομική έρευνα: Το διαβιβαστικό των... πέντε σελίδων της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και τα 200 κιλά κοκαΐνης που «λείπουν»

kallitexnida_arthro

Η διαδρομή της 33χρονης Κατερίνας Εξερτζόγλου από τη θέση της ειδικής συμβούλου - γραμματέως έως την ανάληψη των κρίσιμων καθηκόντων στη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Αλλων Πόρων -Οι σπουδές στην Ψυχολογία  και η διατριβή στα κινηματογραφικά... βαμπίρ

43
ert-mesa

«Η αξιολόγηση δεν συνιστά λογοκρισία. Αξιολόγηση κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια και έχουν μεθόδους και μπορούμε να το δούμε» είπε ο συνταγματολόγος Γιάννης Δρόσος που ετέθη επικεφαλής της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν θα κάνουμε λογοκρισία στους δημοσιογράφους αλλά θα πω «μάθε παιδί μου να ρωτάς ή πήγαινε μάθε γράμματα»

3