Καβάλα: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 16 κιλά χασίς σε δάσος

Καβάλα: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 16 κιλά χασίς σε δάσος

Η αστυνομία έπιασε «στα πράσα» τέσσερις αλλοδαπούς ενώ επεξεργαζόταν την κάνναβη – Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

kavala_xasisofyteia_eksw
Αστραπιαίο ήταν το «ντου» των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας και του τμήματος Παγγαίου στο σπίτι ενός αλλοδαπού σε χωριό της Καβάλας κι έτσι ο ίδιος και οι τρεις ομοεθνείς του πιάστηκαν στα πράσα ενώ επεξεργάζονταν την ακατέργαστη κάνναβη που είχαν τρυγήσει από τη φυτεία τους σε δάσος της περιοχής.

Στο σπίτι βρέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 16 κιλά και 297 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα ψαλίδια και ένα μαχαίρι. Ο 28χρονος ένοικος και οι τρεις συνεργοί του ηλικίας 24, 22 και 22 χρόνων συνελήφθησαν και αναγκάστηκαν να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στον χώρο όπου είχαν εγκαταστήσει την οργανωμένη χασισοφυτεία με τα 115 δενδρύλλια κάνναβης και ειδικό χώρο για αποξήρανση.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ένα πλήρες σύστημα άρδευσης και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια, όπως και 980 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.




kavala_xasisofyteia
kavala_xasisofyteia1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης