Βόλος: Ο σκύλος - ανιχνευτής βρήκε τα δοχεία με το χασίς

Βόλος: Ο σκύλος - ανιχνευτής βρήκε τα δοχεία με το χασίς

Ο τετράποδος αστυνομικός που «ξεσκόνισε» το σπίτι, ξετρύπωσε το ένα μετά το άλλο τέσσερα δοχεία που ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία και περιείχαν συνολικά 231,35 γραμμάρια ακατάσχετης κάνναβης

xasis
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν σίγουροι ότι ήταν βάσιμες οι πληροφορίες που είχαν για έναν 43χρονο Έλληνα ότι διακινεί ποσότητες χασίς στο Βόλο, ωστόσο όταν έφτασαν στο σπίτι του χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή για τις βρει.

Ο τετράποδος αστυνομικός που «ξεσκόνισε» το σπίτι, ξετρύπωσε το ένα μετά το άλλο τέσσερα δοχεία που ήταν κρυμμένα σε διάφορα σημεία και περιείχαν συνολικά 231,35 γραμμάρια ακατάσχετης κάνναβης. Έτσι, ο 43χρονος δεν απέφυγε τις χειροπέδες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε την ανάλογη δίωξη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν κρύβει ναρκωτικά και σε άλλα κτίρια της ιδιοκτησίας του, αλλά και αν διαθέτει συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης