Γνωστή καφετέρια στο Κολωνάκι έκανε ρευματοκλοπή με πατέντα από τους Ρομά

Γνωστή καφετέρια στο Κολωνάκι έκανε ρευματοκλοπή με πατέντα από τους Ρομά

Αυτό που ερευνάται είναι πόσο καιρό το κατάστημα πραγματοποιούσε την κλοπή ρεύματος και ποια πατέντα είχαν κάνει για να προβούν σ' αυτή την ενέργεια - Αναζητείται ο ιδιοκτήτης 

kol_09
Στον εισαγγελέα για ρευματοκλοπή οδηγήθηκε ο υπεύθυνος ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά καφέ στην πλατεία του Κολωνακίου, ενώ αναζητείται από την Αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Ο 40χρονος μετά από καταγγελία για ρευματοκλοπή οδηγήθηκε στο Α.Τ. Συντάγματος και μετά στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η σύλληψή του έγινε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης.

Ένα περιπολικό της αστυνομίας μαζί με υπαλλήλους της ΔΕΗ μετέβησαν στο σημείο και οι υπάλληλοι πραγματοποίησαν έλεγχο στα ρολόγια του καταστήματος και όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχαν γράψει τίποτα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου του καφέ. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, το κατάστημα είχε βρει τον τρόπο και με μία πατέντα που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συμμορίες Ρομά, κατάφερε τους τελευταίους μήνες να πληρώνει το 1/3 της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που κατανάλωνε η καφετέρια. 

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη, όμως επειδή δεν βρέθηκε, προχώρησαν στη σύλληψη του υπευθύνου του καταστήματος που οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ρευματοκλοπή.

Κλείσιμο
Αυτό που ερευνάται τώρα είναι πόσο καιρό το κατάστημα πραγματοποιούσε την κλοπή ρεύματος και ποια ήταν η ακριβής πατέντα που χρησιμοποιούσε για να προβαίνει σ' αυτή την ενέργεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης