Ζευγάρι υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά

Εκτός από το πρόστιμο ο γείτονας ζητάει και αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δυο ανήλικες κόρες μου κι εγώ, καταγγέλλει η Δέσποινα Οντατζή

Η Δέσποινα Οντατζή είναι μια νεαρή μητέρα δυο ανήλικων παιδιών που κάθε φορά που τα δυο ανήλικα κοριτσάκια της παίζουν και κάνουν φασαρία στο σπίτι τους στην Αθήνα, πληρώνει στο γείτονα 500 ευρώ και μάλιστα με τη «βούλα» του δικαστηρίου.

«Εγώ με την οικογένειά μου μένουμε στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και μια μέρα που είχαμε μια οικογενειακή γιορτή, έρχεται ο γείτονας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, μου χτυπάει το κουδούνι κι αρχίζει να φωνάζει ότι κάνουμε φασαρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση το σπίτι αλλά τα κοριτσάκια μου είναι πολύ ήσυχα. Ξεκίνησε πολύ ήπια το θέμα και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει άλλες ασχολίες κι έγινα εγώ και τα παιδιά μου ο στόχος του» λέει η Δέσποινα.

«Νιώθω ότι με παρακολουθεί στην προσωπική μου ζωή κι αυτό άλλωστε φαίνεται και στην αγωγή. Όταν έκαναν τα παιδιά μου φασαρία, κοπανούσε με το κοντάρι της σκούπας το ταβάνι του με σκοπό να σταματήσουν τα παιδιά. Με αυτό τον τρόπο, τρομοκρατούσε τις δυο κόρες μου οι οποίες φοβόντουσαν και κρυβόντουσαν κάτω από τα κρεβάτια, νομίζοντας ότι γίνεται σεισμός. Στην αγωγή του υποστηρίζει ότι δεν τηρούμε το ωράριο κοινής ησυχίας κυρίως το μεσημέρι, ότι μετατρέπουμε το σπίτι σε παιδική χαρά, ότι χτυπάμε τις πόρτες κι ότι πέφτουν διαρκώς αντικείμενα στο πάτωμα. Επίσης, αναφέρει στην αγωγή του, ότι εγώ τα μεσημέρια μετακινώ έπιπλα, γεμίζω και αδειάζω την μπανιέρα κι ότι χτυπάω ρυθμικά το ξυράφι ξυρίσματος πάνω στην πορσελάνη της μπανιέρας».

otatzi


«Ο γείτονας έστελνε την αστυνομία στο σπίτι μου»

«Έστελνε την αστυνομία στο σπίτι μου και η ψυχολογία των παιδιών μου άρχισε να πέφτει. Μάλιστα ,τη μια την κόρη μου, την επηρέασε πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση . Πήγαινε δευτέρα δημοτικού και το παιδί δεν είχε όρεξη για διάβασμα. Πολλές φορές το βράδυ είχαμε προβλήματα με τον ύπνο γιατί φοβόταν αρκετά, το παιδί. Κάποιες άλλες φορές όταν έλειπε ο άντρας μου για δουλειά , τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι η γυναίκα σου με τα παιδιά σου κάνουν φασαρία κι ότι μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου, με αποτέλεσμα να τσακώνομαι με τον άντρα μου εξαιτίας του γείτονα. Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο» λέει η Δέσποινα Οντατζή.

«Ο γείτονας στο πρώτο δικαστήριο δικαιώθηκε με τη ψευδομαρτυρία ενός μάρτυρα. Έφερε έναν μάρτυρα που επικαλέστηκε ότι έμενε μαζί με τον γείτονα και ήρθε στο δικαστήριο και κατέθεσε πάρα πολλά ψέματα. Είπε ότι είμαστε μια προβληματική οικογένεια, ότι τα παιδιά κάνουν πολύ θόρυβο, ότι βάζω μουσική όλη μέρα και το δικαστήριο, τον πίστεψε τον μάρτυρα γιατί ισχυρίστηκε ότι έμενε μαζί με τον γείτονα ενώ δεν τον είχαμε δει ποτέ στην πολυκατοικία αυτόν τον μάρτυρα.

«Πάγωσα» όταν μου ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία μου επιβάλλει ότι κάθε φορά που τα παιδιά μου θα παίζουν και θα κάνουν φασαρία, θα πληρώνω στον γείτονα 500 ευρώ .Επίσης εκτός από το πρόστιμο των 500 ευρώ, μου ζητάει και μια αποζημίωση της τάξεως των 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δυο ανήλικες κόρες μου κι εγώ.

Στο πρώτο δικαστήριο, έκανα κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να συζητηθούν τα δικά μου ασφαλιστικά μέτρα, αυτός ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εκεί έκανα το μεγάλο λάθος και δέχτηκα τη συγγνώμη του.

Αναγκάστηκα, λοιπόν, να πουλήσω το σπίτι μου που με τόσο κόπο κι αγώνα φτιάξαμε εγώ κι ο άντρας μου εξαιτίας του γείτονα και να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι.

Δικαστικά είμαστε στην αναίρεση της απόφασης και το έχουμε ζητήσει εμείς με νέα ασφαλιστικά μέτρα και ελπίζουμε για το καλύτερο» λέει η Δέσποινα Οντατζή όπου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ του ALPHA.

Δείτε βίντεο: Ζευγάρι υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά
Ζευγάρι υποχρεώθηκε να πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά

ΣΧΟΛΙΑ (483)

Μιχάλης Κ. Βριλησσια

Κάντε παιδάκια μου όση φασαρία θέλετε! Μη γίνεται κομλεξικα σαν όλους αυτούς τους μισανθρωπους και αντιπαιδιστες που μισούν την πατρίδα

O

iq ραδικιού...

Mixos

Ενω το δικό σου! "Αινστάιν"...

Μη το ψάχνετε

Για να σωθούν οι Αθηναίοι πρέπει να φύγουν οι βλάχοι.

Ω ρε ψεκασμένοι που κυκλοφορούν .....

Καθημερινό πρόβλημα κακής γειτονίας λόγω συστηματικής όχλησης το ανήγαγαν σε θέμα υπογεννητικότητας, εποικισμού, άλλος από κάτω εφηύρε και δική του λέξη ''αντιπαιδιστές'' δίνοντας και ταυτότητα σαν να λειτουργούν σε ομάδα με ιδεολογικό υπόβαθρο. Στο παραλήρημα τους, λίγο θέλει να πουν ότι έχει υπεισέλθει δάκτυλος της μασονίας στην υπόθεση που επηρέασε την δικαστική απόφαση με σκοπό την εξαφάνιση του άριου ελληνικού φίλου ...... Δεν πάτε καλά ρε, έχετε ξεφύγει τελείως ορισμένοι ...

Πολυκατοικία σημαίνει αλληλοσεβασμός

Και ότι εκέί που τελειώνει η ελευθερία του ενός ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Όταν ζούμε πολλοί σαν τα ποντίκια σημαίνει ότι το σεβόμαστε αυτό, δε σηνάίνει ότι αφου ζούμε πολλοί ας τα κάνουμε όλα ρημαδιό. Αν δεν σέβεσαι όμως κ θέλεις να κοπανας 3 τα ξημερώματα και να παίζεις ντραμς τα μεσημέρια τόρε τράβα σε μια μονοκατοικια να μην ενοχλελις κανεναν. Οι υπόλοιποι δεν σου φταίνε τίποτα. Σε σπηλιλα να πάτε εσείς που δεν μάθατε να σέβεστε, κάντε παρεούλα με τα υπόλοιπα άγρια θηρία.

Γιατί μετακόμισες μανδάν αφολυ δεν έκανες φασαρία;

Και γιατί μετακόμισες μανδάμ αφού είστε τόσο ήσυχη οικογένεια; Τι φοβόσουν; Για να σου επιβληθεί το πρόστιμο πρέπει να έρθει να το βεβαιωσει η αστυνομία πρώτα. Πολύ βρωμάει η υπόθεση. Ξεβολεύτηκαν που έπρεπε να σεβαστούν κ φυσικά δεν έμαθαν να το κάνουν 30 χρόνια, τώρα θα το μάθουν;

Ελεως

Και ήρθες εσύ να μας πεις ότι εσύ μεγάλωσες σε καλύτερα Χρόνια....αν την κοπέλα την εννοχλουσαι τι σε νοιάζει...τι σπατικο κράτος που έχετε εσείς εκεί...τα παιδιά είναι χαρά και πρέπει να τα σέβεστε....Και εσύ που ξενυχτάς στα μπαρ με ενόχλης το πρωί που γυρνάς 5 ώρα και φωνάζεις η στην παραλία που πίνεις και τραγουδάς...ξεφτίλες όλοι έχετε γίνει που ξυπνάτε 12 ώρα το μεσημέρι και θέλετε και υσηχεια γιατί έχεις το βράδυ ξενυχτουσες σε μπαρ και γύρισες το πρωί τεμπέλη

Ρε δεν είναι τα παιδια το πρόβλημα

Με αυτήν τη κυράτσα υπάρχει το πρόβλημα την είχε πριν λίγο καλεσμένη με τον άντρα της σε εκπομπή. Αν τη βλέπατε θα καταλαβαίνατε.

Ρε έξυπνοι

Έχετε ακούσει πως είνσι να χτυπάει ο απο πάνω τη πορσελάνη; Πάτε τώρα ή 1:00 το βράδυ κ χτυπήστε το ξυραφάκι σας να δείτε πως ακούγεται και αν δεν σας κάνουν παρατήρηση αμέσως ελάτε να μου πείτε. Όλοι εσείς που μιλάτε κ υποστηρίζετε το ζρυγάρι μένετε στη μονοκατοικιάρα σας κ μας χάνετε χαβά. Μη σας τύχει χάρτινη πολυκατοικία κ γίδια γείτονες τη βάψατε εκεί να ρείτε τη γλύκα. Και έχω κσταλάβει ότι αυτή την έκανε τη φασαρία κ όχι τα κοριτσάκια. Κι εμένα οι απο πάνω μου έχουν παιδιά κ η ηλίθια η μάνα τους περπατάει όλη μέρα με τα ξύλινα τα τσόναρα, φανταστείτε τι γίνεται. Μιλάει τα μεσημέρια στο τηλέφωνο κ ουρλιάζει. Βάζει σκούπα 4 το μεσημέρι. Δεν σέβεται τίποτα κ όταν της είπα να σεβονται τις ώρες κοινής ησυχίας γιατί ακούγονται πολύ άρχισε να τα ρίχνει στα παιδιά κ να λέει "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ" κ μου κλείνει τη πόρτα στη μούρη. Όμως η κυρία δεν σέβεται κ κάνει χσλασμό όταν λείπουν τα παιδιά απο το σπίτι. . Κλασσική μάνα που κάνει χαμό αλλά για να βγάλει τον κώλο της απ'εξω χρησιμοποιεί τα παιδιά. Την είδα τη κοπέλα στη Τατιάνα. Πολύ υφάκι κ ειρωνία. Και γιατί έφυγε απο το σπίτι της κ μένουν στα πεθερικά αφού ήταν ήσυχοι κ ο γείτονας άκουγε θορύβους στο μυαλό του μόνο; Μήπως όντως έκανε χαλασμό κ ήξερε ότι θα πληρώνει κάθε μέρα πρόστιμο;;; Για να πας δικαστήρια πρέπει ο αστυνομικος να καταγράψει τουλσχιστον 3 φορές φασαρία. Μην τρελαθολυμε. Δεν καταδικάστηκαν έτσι στα καλά καθούμενα.

Ο ξενηχτης που μιλαει

Ξέρεις εσύ που μιλάς βρε τεμπέλη.τι της έκανε.?..Δεν νομίζω κανεις δεν ξέρει . έχω παιδιά και ξέρω πως είναι....Αλλά ξέχασα εσεις η ξενυχτες θέλουν ύπνο το πρωί....ανώμαλη...Όλοι μιλάτε χωρίς να ξέρετε...Εμείς στην γυτονια την ξέρουμε και είναι άψογη και αυτόν τον ξέρουμε να μας λείπει η Καλημέρα του δεν θα ΠΉΓΕΝΕ και Καλά....

despina kondila

Ναι. Παλι καλα. Αν και κανενας δεν αναφερει ολη τη συμμορια που μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μεσα στα σπιτια μας και μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ κοπανόντας συνεχεια τα ντουβαρια κτλ.. Τους ξερουν πολυ καλα και οι αστυνομια και οι εισαγγελεις και τους καλυπτουνε οι πρωτοι και παριστάνουν τους αναρμόδιους οι δεύτεροι. Αν καταφερεις και τους πας ετοιμες τις αποδείξεις τοτε ισως.. (μετακομισουν και τα κανουν στους επομενους) Μασονία είναι Παρακολουθούν και καταστρέφουν την υγεια των συμπατριωτών τους Προδοτες της εκκλησίας είναι Γιαυτό βάζουν και τα παιδιά τους μπροστα δηθεν είναι οι γειτονες "υπερευαίσθητοι" κτλ. Την εχουνε δει οτι κανενας δεν μπορει να τους κανει τιποτα Ειναι υπερανω των νομων αυτοι Τι μασονοι θα τανε αλλιως Καρριερα κανουν καταστρεφωντας την υγεια οποιου στοχοποιησουν. Ετσι βγαζουν το τιμιο ψωμι τους Και οπως ολοι οι ρουφιανοι τα ριχνουνε στα θυματα τους Πουλημένοι προδότες ειναι Παπαδες τους βαζουνε

despina kondila

Ναι. Παλι καλα. Αν και κανενας δεν αναφερει ολη τη συμμορια που μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ μεσα στα σπιτια μας και μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ κοπανόντας συνεχεια τα ντουβαρια κτλ.. Τους ξερουν πολυ καλα και οι αστυνομια και οι εισαγγελεις και τους καλυπτουνε οι πρωτοι και παριστάνουν τους αναρμόδιους οι δεύτεροι. Αν καταφερεις και τους πας ετοιμες τις αποδείξεις τοτε ισως.. (μετακομισουν και τα κανουν στους επομενους) Μασονία είναι Παρακολουθούν και καταστρέφουν την υγεια των συμπατριωτών τους Προδοτες της εκκλησίας είναι Γιαυτό βάζουν και τα παιδιά τους μπροστα δηθεν είναι οι γειτονες "υπερευαίσθητοι" κτλ. Την εχουνε δει οτι κανενας δεν μπορει να τους κανει τιποτα Ειναι υπερανω των νομων αυτοι Τι μασονοι θα τανε αλλιως Καρριερα κανουν καταστρεφωντας την υγεια οποιου στοχοποιησουν. Ετσι βγαζουν το τιμιο ψωμι τους Και οπως ολοι οι ρουφιανοι τα ριχνουνε στα θυματα τους Πουλημένοι προδότες ειναι Παπαδες τους βαζουνε

Καλή φάση

''Πεθαίνω σαν χώρα''

Καλή φάση

''Πεθαίνω σαν χώρα''

Μάλιστα

Που είναι όλοι αυτοί οι νομοταγείς πολίτες που δεν ανέχονται ούτε το ξυραφάκι του ξυρίσματος (!) όταν πέφτουν οι μολότωφ βροχή στην Αθήνα ; Όταν γίνονται κάθε μέρα διαδηλώσεις και κλείνει το κέντρο από 50 άτομα ; Όταν γίνεται ένας φόνος κάθε εργάσιμη μέρα ; = = = ΑΝ υπήρχαν όντως 500 νομοταγείς πολίτες που δεν ανέχονται ούτε τον θόρυβο από ξυραφάκι στην Αθήνα, θα ήταν Σιγκαπούρη .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ste-eisods

Η απόφαση «δεν ήταν αναμενόμενη και δεν ήταν λογική» αφού υπήρχε η προηγούμενη απόφαση του ΣΤ΄ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας δηλώνει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ

2
ΕΚΑΒ

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από την πράξη απόγνωσης του ηλικιωμένου άνδρα, που φέρεται να προδόθηκε από άτομα του στενού του περιβάλλοντος - Προσοχή, πολύ σκληρή εικόνα

1
koyfo_athens

Από τις 2 Μαΐου έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 60 ενέργειες, δίχως να «ανοίξει μύτη» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Πανεπιστήμια στην Αθήνα, ΜΜΕ στην Πάτρα,  το προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη οι τελευταίο στόχοι