Στο φως νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου στην Αττική

Στο φως νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου στην Αττική

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία κατά ενός άντρα που διώκεται για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου – Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε αξιοποίηση στοιχείων οργανισμού από τον Καναδά 

astynomia_7
ια παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου κατηγορείται ένας άνδρας στην περιοχή της Αττικής.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε εις βάρος του δικογραφία τακτικής διαδικασίας. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού CNCECC (Canada National Child Exploitation Coordination Center), που εδρεύει στον Καναδά, σύμφωνα με τα οποία χρήστης του διαδικτύου, κάνοντας χρήση συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής επικοινωνίας στην Ελλάδα μεταφόρτωσε σε ομάδα συνομιλητών φωτογραφίες με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.


Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του δράστη, σε περιοχή της Αττικής. Κατά την έρευνα που διεξήγαγαν εντόπισαν και προχώρησαν στην κατάσχεση φορητού υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου και κάρτας αποθήκευσης.

Τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης