Υπόθεση Λαγούδη: Ασκήθηκε δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου για τη δολοφονία της

Υπόθεση Λαγούδη: Ασκήθηκε δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου για τη δολοφονία της

Λίγες μέρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση η δίωξη στρέφεται κατά τουλάχιστον ενός, συγκεκριμένου, πλέον προσώπου - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

lagoudi0
Συγκεκριμένο πρόσωπο κατηγορείται πλέον από τον εισαγγελέα Αγρινίου για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η προσωποποίηση της ήδη ασκηθείσας ποινικής δίωξης αφορά τουλάχιστον ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος κατηγορούμενος. 

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης κατ' αγνώστων  για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές. Η δίωξη είχε ασκηθεί κατ' αγνώστων από τον εισαγγελέα ο οποίος,  προφανώς είχε ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, το διάστημα που είχε στα χέρια του τον φάκελο της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα από το θάνατο της 44χρονης μητέρας, όλα συνέκλιναν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, πράγμα που δεν πίστεψε ποτέ  η οικογένειά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης