Εμφιάλωνε ποτά «μπόμπες» χρησιμοποιώντας δοχεία από... ορούς

Εμφιάλωνε ποτά «μπόμπες» χρησιμοποιώντας δοχεία από... ορούς

Το παράνομο εργαστήριο είχε στήσει 36χρονος στη Θεσσαλονίκη - Γέμιζε μπουκάλια από επώνυμα αλκοολούχα με ποτά δικής του παρασκευής

pota_main01
Εργαστήριο εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών επώνυμων εταιριών με περιεχόμενο όμως ουίσκι και βότκα - μαϊμού, κατηγορείται ότι είχε στήσει 36χρονος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Eίχε τοποθετήσει μία σειρά φιαλών για φυσιολογικούς ορούς και με βελόνες έφτανε το αλκοόλ στη φιάλη της επώνυμης εταιρίας.

Μέλη της οικονομικής αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας αντιλήφθηκαν πως ο 36χρονος μετέφερε κούτες με εμφιαλωμένα ποτά σε καταστήματα, ενώ η εργασία του ήταν εντελώς διαφορετική. Εργάζεται σε εταιρία που ασχολείται με το υγραέριο. Όταν τον ακολούθησαν διαπίστωσαν πως σε χώρο στους Αμπελόκηπους είχε στήσει εργαστήριο. Συγκεκριμένα έπαιρνε κενές φιάλες επώνυμων ποτών, κυρίως βότκα και ουίσκι και τις γέμιζε με τις βελόνες είτε με ποτά που παρασκεύαζε ο ίδιος με αιθυλική αλκοόλη, είτε με χαμηλ ποιότητας παρόμοιων ποτών που αγόραζε από τη γειτονική Βουλγαρία σε χαμηλές τιμές.

Τα ποτά, η σύνθεση των οποίων και επομένως η επικινδυνότητά τους εξετάζονται από το Χημείο, κατέληγαν σε χαμηλότερες τιμές σε διάφορα καταστήματα. Οι δοσοληψίες και σε αυτό το επίπεδο ελέγχονται από την οικονομική αστυνομία Βόρειας Ελλάδας. οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 71 φιάλες με διάφορα ποτά αμφίβολης ποιότητας, 981 κενές φιάλες, 170 λίτρα αλκοόλης και διάφορα άλλα σύνεργα για την παρασκευή και τη διοχέτευση των ποτών στις φιάλες.

...


pota07
pota06
pota05
pota04
pota03
pota02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης