Τον Μάκη Μπαλαούρα και την Folli Follie βράβευσε η διοίκηση του νοσοκομείου Αμαλιάδας

balaouras_vraveusi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεσολάβησε σε ιδιωτικές εταιρείες, μεταξυ των οποίων και η Folli Follie, προκειμένου να γίνουν δωρεές προς το νοσοκομείο.

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, και τους ανθρώπους της Folli Follie βράβευσε η διοίκηση του νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωινή της Ηλείας», ο κ. Μπαλαούρας μεσολάβησε σε ιδιωτικές εταιρείες, μεταξυ των οποίων και η Folli Follie, προκειμένου να γίνουν δωρεές προς το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεια βρίσκεται στο... μάτι του κυκλώνα, καθώς εντοπίστηκε με «μαγειρεμένους» ισολογισμούς, ενώ έχει υπάρξει έντονη κριτική στην κυβερνηση απο την αντιπολίτευση για την καθυστέρηση που επέδειξαν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μάκης Μπαλαούρας, με πρωτοβουλία του, απευθύνθηκε σε κάποιες επιχειρήσεις, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα να στηρίξουν το νοσοκομείο Αμαλιάδας με μηχανήματα. Τελικά, όπως είπε και ο ίδιος, ανταπόκριση βρήκε μόνο από την εταιρεία FF group, η οποία έχει στηρίξει οικονομικά και το χωριό Δαφνιώτισσα και την οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Έτσι η FF group δώρισε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μηχανήματα κόστους περίπου 100.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα έναν υπέρηχο γενικής χρήσης (σε αντικατάσταση παλαιού υπερήχου που είχε προβλήματα), μια χειρουργική διαθερμία που χρησιμοποιείται για αιμόσταση κατά την διάρκεια των χειρουργείων και έναν πίνακα χειρουργείου, με τον οποίο υπάρχει μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τον καθορισμό των χειρουργικών πράξεων.

Εκ μέρους του Ομίλου της FF group επρόκειτο να βραβευτούν η Μαρίζα Κουτσολιούτσου και ο Νίκος Σάκκος, οι οποίοι όμως δεν κατέστη δυνατόν να προσέλθουν στην εκδήλωση και έτσι έγινε η απονομή της πλακέτας μόνο στον Μάκη Μπαλαούρα.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Τίνα

Το νοσοκομείο ντροπή του Ηλειακού κάμπου βραβεύει τον πολιτικό ( ντροπή) του Νομού Ηλείας, Το νοσοκομείο Αμαλιάδας πρέπει να κλείσει και ο Μπαλαούρας να πάει στο σπίτι του. Ειναι ανήθικο να υπάρχει νοσοκομείο σύγχρονο σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, να υπολειτουργεί καταρρέοντας χωρίς πιστώσεις και ο πανταχού παρόν παλαιοκομματισμός να θέλει και το παλιό της Αμαλιαδας σε λειτουργία. Ο εμπορικός σύλλογος Αμαλιαδας πιστεύει ο,τι έτσι αυξάνει ο τζίρος των επιχειρήσεων του ? Αυτό δεν γίνεται όμως πιστευτό με τους κανόνες της λογικής !

Afou prolavan

kai ta piran apo FF pali kala. Poios ta klaiei einai to 8ema...

Ολίβια

Γεια σου βρε Μάκη Μπαλαούρα!!! Γι αυτό η κυβέρνηση είναι δυσκοίλια στην έρευνα για τη folli folli!! Θεός ο Μπαλαούρας !!!!

Μπουρλεσκ καταστάσεις

Σαν ανεκδοτο μοιαζει, βραβείο Πολακη σε Μπαλαουρα και follie follie....Η απατεωνια πηγαίνει σύννεφο

Dr pepper

Σοβαρό άτομο βρήκαν να βραβεύσουν τον Μπαλαουρα που παντελονιαζε τα επιδόματα των φτωχων και των άνεργων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

plimriresmain

Η κακοκαιρία προκάλεσε έντονα προβλήματα στον Αγιόκαμπο, στην Κάτω Σωτηρίτσα και στη Βελίτσα – Ζημιές σε αρκετά σπίτια, ενώ οι δρόμοι θυμίζουν ποτάμια – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες

1