Τον Μάκη Μπαλαούρα και την Folli Follie βράβευσε η διοίκηση του νοσοκομείου Αμαλιάδας

Τον Μάκη Μπαλαούρα και την Folli Follie βράβευσε η διοίκηση του νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεσολάβησε σε ιδιωτικές εταιρείες, μεταξυ των οποίων και η Folli Follie, προκειμένου να γίνουν δωρεές προς το νοσοκομείο.

balaouras_vraveusi
Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, και τους ανθρώπους της Folli Follie βράβευσε η διοίκηση του νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωινή της Ηλείας», ο κ. Μπαλαούρας μεσολάβησε σε ιδιωτικές εταιρείες, μεταξυ των οποίων και η Folli Follie, προκειμένου να γίνουν δωρεές προς το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεια βρίσκεται στο... μάτι του κυκλώνα, καθώς εντοπίστηκε με «μαγειρεμένους» ισολογισμούς, ενώ έχει υπάρξει έντονη κριτική στην κυβερνηση απο την αντιπολίτευση για την καθυστέρηση που επέδειξαν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μάκης Μπαλαούρας, με πρωτοβουλία του, απευθύνθηκε σε κάποιες επιχειρήσεις, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα να στηρίξουν το νοσοκομείο Αμαλιάδας με μηχανήματα. Τελικά, όπως είπε και ο ίδιος, ανταπόκριση βρήκε μόνο από την εταιρεία FF group, η οποία έχει στηρίξει οικονομικά και το χωριό Δαφνιώτισσα και την οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Έτσι η FF group δώρισε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας μηχανήματα κόστους περίπου 100.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα έναν υπέρηχο γενικής χρήσης (σε αντικατάσταση παλαιού υπερήχου που είχε προβλήματα), μια χειρουργική διαθερμία που χρησιμοποιείται για αιμόσταση κατά την διάρκεια των χειρουργείων και έναν πίνακα χειρουργείου, με τον οποίο υπάρχει μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τον καθορισμό των χειρουργικών πράξεων.

Εκ μέρους του Ομίλου της FF group επρόκειτο να βραβευτούν η Μαρίζα Κουτσολιούτσου και ο Νίκος Σάκκος, οι οποίοι όμως δεν κατέστη δυνατόν να προσέλθουν στην εκδήλωση και έτσι έγινε η απονομή της πλακέτας μόνο στον Μάκη Μπαλαούρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης