ΠΟΕΔΗΝ: Και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων

ΠΟΕΔΗΝ: Και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων

«Τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν βγει στο ….σφυρί!!!» σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος

papageorgiou
Ολοένα μακραίνει ο κατάλογος με τα δημόσια νοσοκομεία που περιλαμβάνονται στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ανακοίνωσε σήμερα πως ανάμεσα στα παραχωρηθέντα ακίνητα βρίσκεται και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

«Τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν βγει στο ….σφυρί!!!» σχολιάζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, καθώς στο Υπερταμείο έχουν περιληφθεί άλλα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, το «Γεννηματάς» και το Ιπποκράτειο. Επίσης, στον κατάλογο των προς αξιοποίηση ακινήτων περιλαμβάνεται και το κτήριο όπου στεγαζόταν μέχρι πριν από δύο δεκαετίες το νοσοκομείο Άρτας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου εντοπίζεται στον σχετικό κατάλογο σε δύο σημεία, με ισάριθμα ακίνητα: είναι τα υπ’αριθμ. 7.152 και 7.153 ακίνητα από τα 10.119 συνολικά που παραχωρήθηκαν με κωδικούς αριθμούς κτηματολογίου 191013301010-0-0 και 191013301014-0-0.

Σημειωτέον, πως και το νοσοκομείο είναι κληροδότημα και έχει χτιστεί σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης