Εθιμοτυπική συνάντηση με τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το ονοματολογικό, Μάθιου Νίμιτς, είχε σήμερα στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της ελληνικής Μόνιμης Αντιπροσωπείας, ο κ. Κοτζιάς ευχαρίστησε τον Μάθιου Νίμιτς για τις προσπάθειες που κατέβαλε επί 25 χρόνια για την επίλυση του ονοματολογικού.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς