Δυο γυναίκες και ένας άνδρας ψώνιζαν με πλαστά στην Καβάλα

Δυο γυναίκες και ένας άνδρας ψώνιζαν με πλαστά στην Καβάλα

Αγόραζαν προϊόντα μικρής αξίας από τα καταστήματα χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισέπρατταν τα ρέστα

Kavala-paraxaraktes
«Περιοδεία» στις περιοχές της Καβάλας έκανε μια ομάδα παραχαρακτών που αποτελούνταν από δυο γυναίκες ηλικίας 44 και 25 χρόνων και έναν 29χρονο άνδρα, οι οποίοι ψώνιζαν προϊόντα μικρής αξίας από τα καταστήματα χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και εισέπρατταν τα ρέστα.

Η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους ξεκίνησε μετά από καταγγελίες δυο καταστηματαρχών στις Πηγές και την Κεραμωτή Καβάλας, όπου είχαν ήδη κάνει συναλλαγές με παραχαραγμένα χαρτονομίσματα και είχαν διαφύγει με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Το βράδυ της Πέμπτης, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέστου εντόπισαν το αυτοκίνητο στη Χρυσούπολη και πέρασαν χειροπέδες στους τρεις επιβάτες.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν άλλα οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 300 ευρώ που προέρχονταν από ρέστα άλλων αγορών. Το «τρίο» συνελήφθη και σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης