Ένταση και βανδαλισμοί καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο
Κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων - Περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης
Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοφόροι που πήραν μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο. Ακολούθως προκλήθηκε ένταση όταν στην πορεία παρεισέφρυσαν άτομα που ήρθαν σε αντιπαράθεση με διαδηλωτές.
Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια και ακολούθησε πορεία που θα κατά τον αρχικό προγραμματισμό θα κατέληξε μέσω του Συντάγματος στοκοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, πράγμα που αργότερα και μετά την ένταση δεν έγινε. Μετέχουν περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙκοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.