Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει την ερχόμενη Παρασκευή ο δεύτερος κατηγορούμενος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, ενώ αύριο απολογείται στις ανακριτικές αρχές ο 73χρονος ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου για δύο κατηγορίες, εκ των οποίων η μια είναι αυτή της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος που οδηγείται στις ανακριτικές αρχές την Παρασκευή, είναι ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής της Ομόνοιας, 55 ετών.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι προσπάθησε να περιορίσει τον Ζακ Κωστόπουλο, «που ήταν σε κατάσταση αμόκ». Όπως ο ίδιος ανέφερε, βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο του 73χρονου φίλου του στη Γλαδστώνος, όταν άκουσε φασαρία.
Η Κωτσόβολος υποστηρίζει τον διάπλου της Ομάδας Αιγαίου, φωτίζοντας ιστορίες που αποδεικνύουν πως η τεχνολογία αποκτά πραγματική αξία όταν φτάνει εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.