Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Ο 58χρονος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες βιασμό που αντιμετωπίζει και υποστήριξε πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί

astynomia
Τη δική του εκδοχή σχετικά με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι Αττικής, έδωσε στις ανακριτικές αρχές ο 58χρονος Ρομά, που κατηγορείται για την συγκεκριμένη υπόθεση.Ωστόσο, αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστήριξε πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και αναμένει να δικαστεί.

Όπως φέρεται να ανέφερε ο 58χρονος, γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα, η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της.

Ο 58χρονος υποστήριξε πως κέρασε την κοπέλα και τον φίλο της ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια ο φίλος της νεαρής έφυγε. Τότε - όπως φέρεται να λέει ο ίδιος - ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή.

Κατά τον κατηγορούμενο, η νεαρή γυναίκα πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και λιποθύμησε. Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης