Ο συγκάτοικος του Ζακ Κωστόπουλου τον αποχαιρετά: Έφυγες πολύ άδικα γαμώτο...

Ο συγκάτοικος του Ζακ Κωστόπουλου τον αποχαιρετά: Έφυγες πολύ άδικα γαμώτο...

«Όλα αυτά τα χρόνια παλευες με θεούς και δαίμονες... Τελευταία τα είχες καταφέρει γαμωτο και αυτό είναι ακόμα πιο άδικο... » γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook

zak-kosto
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook αποχαιρετά τον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό άνδρα που έχασε τη ζωή του κατά την απόπειρα ληστείας που έκανε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Στο κείμενό του θυμάται πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά, πώς αποφάσισαν να συγκατοικήσουν ενώ μοιράζεται και στιγμές που έζησαν μαζί.

«Έφυγες πολύ άδικα γαμωτο... Όλα αυτά τα χρόνια παλευες με θεούς και δαίμονες... Τελευταία τα είχες καταφέρει γαμωτο και αυτό είναι ακόμα πιο άδικο... Έκανες νέα αρχή, προσεχές τις εξετάσεις σου, και είχες αρχίσει να μπαίνεις σε μια ρουτίνα... Έφυγες άδικα αλλά ακόμα και με το θανατο σου έκανες ακόμα ένα καλό... Και όπως πάντα έλεγες... Ο θάνατος σου θα μείνει στην ιστορία... Έγινε σκάνδαλο και όχι απλά ένας θανάτουλης... Έτσι έλεγες πάντα θα φύγεις με θεαματική έξοδο... Ετσι και έκανες... Δικαιοσύνη θα αποδώθει να είσαι σίγουρος...» καταλήγει στο κείμενό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης