Αίτηση για υπαγωγή τηςΤηλέτυπος (Mega) σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης κατέθεσαν οι τράπεζες. Σύμφωνα με πληροφορίες η αίτηση έχει κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου.
Η προσωρινή διαταγή αναμένεται να συζητηθεί μεθαύριο, 20 Σεπτεμβρίου.
Ο Ειδικός διαχειριστής που θα διοριστεί θα αποτιμήσει ποια assets του καναλιού θα πωληθούν ενώ θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αποφάσεις είχαν ληφθεί προ του καλοκαιριού και αναμένονταν η απόφαση του ΕΣΡ.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.