Μαγνησία: Διάρρηξη - αστραπή σε κοσμηματοπωλείο με πλούσια λεία

Μαγνησία: Διάρρηξη - αστραπή σε κοσμηματοπωλείο με πλούσια λεία

Οι αστυνομικοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την ταυτοποίηση των δραστών στο υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων 

astynomia
Με την ψυχραιμία έμπειρων κακοποιών χτύπησε ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας μια ομάδα διαρρηκτών, που δεν πτοήθηκαν ούτε από τους αυτόπτες μάρτυρες, ούτε από την σειρήνα του συναγερμού, η οποία ηχούσε εκκωφαντικά επί πέντε λεπτά! Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν όλα τα τιμαλφή, αφήνοντας πίσω τους μόνο... δύο χρυσά ρολόγια!

Οι κακοποιοί, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν πέντε, πάρκαραν ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τέσσερις από αυτούς, βγήκαν έξω, γκρέμισαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και άρχισαν να αδειάζουν τις βιτρίνες, τις προθήκες και τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου, αρπάζοντας όλα τα τιμαλφή που η αξία τους υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ! Στα πέντε λεπτά που κράτησε η εισβολή, δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους ενός γειτονικού αρτοποιείου που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!

Αμέσως μετά, μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα, πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε δεν έφερε αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την ταυτοποίηση των δραστών στο υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων που κατέγραψαν τους δράστες και το όχημα της διαφυγής τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης