Έλενα Ακρίτα κατά Πολάκη: «Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη»

Έλενα Ακρίτα κατά Πολάκη: «Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη»

Αιχμηρή ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη – Κάνει λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για στοχοποίηση του Κώστα Συνολάκη

elena_akrita
Με μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση προς τον Παύλο Πολάκη σχολίασε η δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα, την κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να δημοσιοποιήσει μέσω Facebook τη διεύθυνση του σπιτιού του Κωνσταντίνου Συνολάκη.

Στο προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και στοχοποίηση του καθηγητή, που συνέταξε το πόρισμα για το Μάτι αλλά και παρανομία εκ μέρους του κ. Πολάκη σχολιάζοντας με νόημα: «αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;»

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς την συναίνεση σου βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;» ήταν η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης