Εβρος: Με μια μικρή πλαστική βάρκα μετέφεραν παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Εβρος: Με μια μικρή πλαστική βάρκα μετέφεραν παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα

Οι συλληφθέντες μετέφεραν εννέα άτομα με μία μικρή πλαστική βάρκα με κουπιά, ενώ με τη σύλληψή τους απετράπη η παράνομη είσοδος στη χώρα άλλων δέκα, που περίμεναν επί τουρκικού εδάφους

varka_16_9_1
Δύο άτομα συνελήφθησαν στην περιοχή του Φυλακτού Εβρου, για παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες μετέφεραν εννέα άτομα με μία μικρή πλαστική βάρκα με κουπιά, ενώ με τη σύλληψή τους απετράπη η παράνομη είσοδος στη χώρα άλλων δέκα, που περίμεναν επί τουρκικού εδάφους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το αστυνομικό τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ, στην εθνική οδό Ορμενίου- Αρδανίου συνελήφθη άτομο που μετέφερε με φορτηγό 41 μη νόμιμους μετανάστες. Οταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Στο ύψος του οικισμού Αρδανίου, το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τελικά ακινητοποιήθηκε σε μάντρα σπιτιού.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν 3 από τους διακινούμενους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύονται.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο δράστης αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της αντίστασης και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης