Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: «Βρείτε ποιος σκότωσε το παιδί μου» λέει ο πατέρας της 23χρονης

Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: «Βρείτε ποιος σκότωσε το παιδί μου» λέει ο πατέρας της 23χρονης

«Ο άνθρωπος που τη σκότωσε έφυγε, ούτε της έδωσε σημασία, εξαφανίστηκε», ανέφερε ο πατέρας - Φως στις συνθήκες θα ρίξει το υλικό από τις κάμερες της περιοχής 

tox
Να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, στοιχίζοντας τη ζωή της 23χρονης κόρης του και του 26χρονου φίλου της, στην Αγίου Μελετίου, τα ξημερώματα της Κυριακής, ζητά ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

«Ο άνθρωπος που την σκότωσε έφυγε, ούτε της έδωσε σημασία και εξαφανίστηκε. Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη μου και το αγόρι της», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Η όμορφη Βερόνικα, πολωνικής καταγωγής, σπούδαζε μικροβιολογία στα ΤΕΙ.

Τροχαίο με εγκατάληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, μετά από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζει το ενδεχόμενο ο 26χρονος Σόκολ, αλβανικής καταγωγής, οδηγός της μοτοσικλέτας να μπήκε αντίθετα στην οδό Αγίου Μελετίου κι εκεί να σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, το οποίο, έπειτα από το τροχαίο, εγκατέλειψε τους δύο νέους στην άσφαλτο.

Κλείσιμο
«Είδαμε ένα μαύρο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, ακούσαμε μία φωνή που έλεγε σε ένα αυτοκίνητο "σταμάτα, σταμάτα", αλλά αυτός πήρε φόρα κι έφυγε», δήλωσε μάρτυρας.

Ωστόσο, προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ο 26χρονος εξέπνευσε στην άσφαλτο, ενώ η κοπέλα στο νοσοκομείο.

troxaio_zeugos



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης