ΔΕΘ 2018: Άδειοι δρόμοι και συνεργεία μια μέρα μετά την ομιλία Τσίπρα

Οι δρόμοι γύρω από την έκθεση έχουν κλείσει και υπάρχει παντού αστυνομία– Από νωρίς συνεργεία της περιφέρειας φτιάχνουν τα φανάρια

Έρημη πόλη θυμίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη, μία ημέρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα εγκαίνια της ΔΕΘ κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους.

Οι δρόμοι γύρω από την έκθεση έχουν κλείσει, ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων που κυκλοφορούν ανήκουν στην ΕΛ.ΑΣ.

Αμέσως μετά τα χθεσινά επεισόδια, συνεργεία του δήμου καθάρισαν τους δρόμους, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, ενώ σήμερα, από νωρίς το πρωί, συνεργεία της περιφέρειας, σε συνεργασία με ιδιώτες επισκευάζουν τα φανάρια της περιοχής του Λευκού Πύργου αλλά και του δημαρχείου, που ακόμη δεν λειτουργούν.

Κλειστός είναι ο Λευκός Πύργος, ενώ οι επισκέπτες που πηγαίνουν εκεί έβλεπαν μία ταμπέλα που τους ενημέρωνε ότι ο χώρος δεν είναι επισκέψιμος για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια ώρα, έντονη στην ατμόσφαιρα είναι η οσμή των χημικών που έριξαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις, με τους λιγοστούς περαστικούς να νιώθουν τσούξιμο στο πρόσωπο και στα μάτια.


























































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr