Έγκλημα στο Ψυχικό: Κάθε κίνηση του θύματός του φαίνεται να γνώριζε ο εκτελεστής του φαρμακοποιού

Έγκλημα στο Ψυχικό: Κάθε κίνηση του θύματός του φαίνεται να γνώριζε ο εκτελεστής του φαρμακοποιού

Όλα δείχνουν ότι πίσω απο το ΄«μαφιόζικο χτύπημα» κρύβονται προσωπικές διαφορές - Στο μικροσκόπιο των Αρχών το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας

farmakopoios_ekso
Tα κίνητρα του επαγγελματία εκτελεστή ψάχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών για να εξιχνιάσουν τη μαφιόζικη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού, χθες το πρωί στο Νέο Ψυχικό.

Κάλυκες δεν βρέθηκαν, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα οτι ο εκτελεστής, είτε χρησιμοποιησε περίστροφο που δεν τους αποβάλλει, είτε τους μάζεψε προκειμένου να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η οικογένεια του, ο φαρμακοποιός, απειλές δεν δεχόταν, ούτε τους είχε εκμυστηρευτεί κάτι ανησυχητικό. Εντουτοις όλα δείχνουν πως πίσω απο την εκτελεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που όμως δεν μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν.

Είχε ακτινογραφήσει την καθημερινότητα του θυματος

Η επίθεση στον 57χρονο έγινε στις 09:35. Αυτο που θεωρούν σίγουρο οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών είναι οτι ο ένοπλος, είτε είχε ακτινογραφήσει την καθημερινότητα του φαρμακοποιού και γνώριζε το «αυτοματοποιημένο» προγραμμα του, είτε είχε την πληροφορία απο άτομο που είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει τις κινήσεις του.

Ότι δηλαδή, στις 09:30 θα έφευγε απο το σπίτι του για να πάει όχι στο φαρμακείο του αλλά σε μια άλλη δουλειά που είχε.

Χωρίς να κινήσει υποψίες, σταθμεύει το κόκκινο Wolksvagen όπου πιθανοτατα βρισκοταν και συνεργος του στη γωνία της οδού Πλαστήρα και μόλις βλέπει τον 57χρονο να βγαινει αργά με το μαύρο Mercedes απο το υπογειο γκαράζ τον πλησιάζει, σηκώνει το όπλο και τον πυροβολεί στο κεφάλι και το σώμα. Το θύμα δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Βουτηγμένος στο αιμα και έχοντας καρφωμένες πάνω του τρείς σφαίρες, ανοίγει την πόρτα του πολυτελούς οχήματος και γέρνει στην άσφαλτο όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο εκτελεστής με το καπελάκι τζόκει, φεύγει τρέχοντας στην οδο Πλαστηρα, επιβιβάζεται στο κόκκινο Wolksvagen και εξαφανίζεται.

Κλείσιμο
Οι profilers του Ανθρωποκτονιών μέσα απο μαρτυρίες και καταθέσεις προσπαθούν να συνθεσουν το προφίλ του δολοφόνου. Κάποιοι λένε οτι είδαν την Παρασκευή το πρωί ενα άτομο να κινείται ύποπτα στο σημείο σαν να κατοπτεύει την πολυκατοικία με τα μαύρα κάγκελα ενώ έχουν πάρει και όλο το υλικό απο τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της περιοχής προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν το δρομολόγιο διαφυγής.

Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονου πατέρα δυο παιδιών προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα πως στήθηκε το σκηνικό του θανάτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης