LIVE

Κορωνοϊός

ΔΕΘ 2018: Σε κλοιό πρακτόρων του FBI, αστυνομικών και... ελεύθερων σκοπευτών η Θεσσαλονίκη

thess_arthro

Ελικόπτερα, drones, 67 διμοιρίες «ελαφρών» και «σκληρών» ΜΑΤ και 5500 αστυνομικοί συμπληρώνουν το «παζλ» των πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας - Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοι

Πράκτορες του FBI, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα, drones, 67 διμοιρίες ΥΜΕΤ και ΥΑΤ (ελαφρά και σκληρά ΜΑΤ) και συνολικά 5500 αστυνομικοί συνθέτουν το παζλ των μέτρων ασφαλείας για την 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι αυστηρά και κλείσουν δρόμοι, ενώ σε πολλά σημεία απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Οι διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια το γεγονός ότι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ είναι οι ΗΠΑ, ενώ στις συνήθεις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική έρχονται να προστεθούν και οι αντιδράσεις, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, για τη συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αποφασίστηκε τα μέτρα να είναι αυστηρά και να «προλαμβάνουν» τα ενδεχόμενα επεισόδια πριν από την έναρξή τους.

Στη σύσκεψη μάλιστα μετείχαν και αξιωματούχοι του FBI και της CIA, που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας και έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες και τα συστήματα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να σχεδιάσουν και εκείνοι τα μέτρα προστασίας της αμερικανικής αποστολής στη ΔΕΘ, καθώς το περίπτερο των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το μεγαλύτερο της Έκθεσης, ενώ στην πόλη θα βρεθεί και ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος.

Οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και της Κρατικής λένε ότι οι διαμαρτυρίες και οι πορείες στη ΔΕΘ θα είναι ιδιαίτερα δυναμικές και έτσι τα στελέχη να έχουν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα 67 διμοιρίες ΜΑΤ το Σάββατο που ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς όταν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης διαθέτει 18.

Συνολικά, θα μετέχει ή θα βρίσκεται σε επιφυλακή όλη η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης που αποτελείται από περίπου 4.200 άτομα καθώς έχουν κοπεί ρεπό και έχουν ανακληθεί άδειες, περισσότεροι από 1000 αστυνομικοί από Αθήνα και άλλες περιοχές που θα διαμείνουν για πολλές ημέρες στην πόλη, ενώ καθημερινά θα κινείται μεγάλος αριθμός δυνάμεων από γειτονικούς νομούς που στη συνέχεια θα επιστρέφουν στη βάση τους.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, πράκτορες της CIA και του FBI θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ενώ και η ναυαρχίδα του 6ου Αμερικανικού Στόλου, το σκάφος διοίκησης USS Mount Whitney, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα μέτρα της Τροχαίας

Στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, στο κέντρο της πόλης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1) Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της.
Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου.
Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.
Αγ. Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.
Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.
Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Μ. Ανδρόνικου , από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Αγίας Τριάδος, από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι Β.Γεωργίου.
Ν. Ζέρβα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
Γκύζη , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
Λύτρα , καθ΄όλο το μήκος αυτής.
2) Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής (07-09-2018) μέχρι και την 06.00΄ ώρα της Κυριακής (09-09-2018) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Π. Μελά , από Μακένζυ Κιγκ μέχρι Τσιμισκή και
Βενιζέλου , από Εγνατία μέχρι Λ.Νίκης.
3) Σάββατο (08-09-2018), από ώρα 14.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:
Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.
Βασ. Όλγας , από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.
Βασ. Γεωργίου , από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.
Λεωφ. Νίκης , καθ’ όλο το μήκος της.
Κουντουριώτη , καθ’ όλο το μήκος της.
Κων/νου Καραμανλή , από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.
Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της.
Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.
Αγίας Σοφίας , από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας.
Π. Μελά, καθ’ όλο το μήκος της.
Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.
4) Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ. Αλεξάνδρου. Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.
Από ώρα 14.00΄ του Σαββάτου και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά της πόλης μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεώς της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (205)

Τι ζούμε Παναγία μου....

Σαν τους Γερμανούς στην Κατοχή όταν εισέβαλλαν στην Αθήνα. Θα αρχίσετε να ρίχνετε μυαλά στην άσφαλτο και να πυροβολήσουν οι Αμερικανοί ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες μέσα στην ίδια μας την χωρα αν τολμήσει κανένας να σε κράξει; Που αλλού έχουν γίνει αυτά πέραν κάποιων κομμουνιστικών δικτατοριών; Έχεις ιδέα που θα κρυφτείς μετά εσύ και οι σκοπευτες αν σκοτωθεί άνθρωπος; Κοιτάτε ρε κάτι πράγματα, δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά! Ρε τα βλέπετε;; Που είναι οι μάγκες εδώ που εκθειαζαν τον Τραμπ; Ελάτε ρε, πείτε και εδώ δώσε πόνο Τραμπ ξενοδουλοι, να πυροβολήσουν και κανένα παιδάκι μην ξεχάσουν. Τι έχουμε δει σε αυτή την χώρα από την πουτ@να την μεταπολίτευση και μετά Παναγία μου... Έτρεξε στους Αμερικανούς ο Τσολάκογλου ανάθεμα τους μασωνους που πάτε και ψηφίζετε κοθωνια.

Και ειπαν οι κοτες κοκοκοκο...

Παφ πουφ και αρωματα για να παρουν κανενα επιδομα οι ενστολοι και καμια ψηφο οι τσιπροκαμμενοι . Αφου ο Ελληνας ειναι πλεον ευνουχος .Και οσοι δεν ηταν φυγανε και μειναν οι επιβητορες και οι βοηθοι κρατικοδιαιτοι μισθοφοροι -ψηφοφοροι . Εδω εχασε ολο το Ε9 της χωρας και το δικο του χωρις να βγαλει ουτε κιχ απο την αμερικανικη αριστερα ! Εδω υποθηκευσαν την χωρα του για 100 χρονια και δεν εβγαλε κιχ ! Ακομη και η τρομοκρατια τοσα χρονια αποδειχτηκε οτι ηταν κρατικη , ελεγχομενη και κατευθυνομενη για τα συμφεροντα πολιτικων συμμοριων ! Μετα απο ολα αυτα ουτε μπαμ με κικια ! Απο τον καναπε τα εχασε ολα βλεποντας τουρκικα στα καναλια των ( εφοπλιστων ) ! Ολα ταχα μου ταχα σε αυτη την χωρα ρεντικολο !

Αμερικανόφερτη Χούντα ειναι η Αριστερα

Παίρνει εντολές απευθείας από το ΝΑΤΟ. Τώρα ήρθε ο Στόλος να στηρίξει τη Χούντα των ΑριστεροΣυμμοριτων.

Αριστεροστροφος Φασισμος

Αυτο εννοει η Αριστερα οταν λεει Δημοκρατια...... Εως και το FBI εχουν φερει τα κουμμουνια!!! Γκουλαγκ παντου!!

1821

Αύριο τελειώνει η πολιτική σταδιοδρομία των προδοτών . Η λαοθάλασσα θα τους στείλει σπίτι τους!

Ξεφτιλες αριστεροί

Τέτοια αστυνομοκρατια ποτέ στην ιστορία τη; Ελλάδας. Τρέμουν φοβούνται έχουν χάσει κάθε επαφή με τον λαό τον οποίο στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν σαν τον εχθρούς. Τέτοια κινητοποίηση για να μεταβεί ο Τσίπρας!! Εμείς φυσικά ι λαός θα είμαστε όλοι εκεί ενωμένοι να αγωνιστούμε για ανεξαρτησία λευτεριά εναντίον πρακτόρων ΝΑΤΟ και τα τσιράκια τους του συριζα. Όλοι Θεσσαλονίκη παιδια, ήδη η τρομοκρατία του συριζα έχει αρχίσει με μαζικές προσαγωγές εκφοβισμό και τρομοκρατία. Δεν θα σας περάσει ρουφιάνοι αριστεροί ουτε σε εσάς ούτε και στα ;φενρικα σα Μέρκελ και ΝΑΤΟ που σας έδωσαν λεφτά για να παραδόσεις την Μακεδονία. Όπως αντιμετωπθσαμε ναζί και χαφιέδες δοσιλογους έτσι θα αντιμετωπίσουμε πράκτορες και συριζα. Όλοι εκεί με μεσα αυτοπροσώπως γιατί οι αριστεροί με εντολές Μέρκελ και ΝΑΤΟ δεν θα διστάσουν να δολοφονήσουν Έλληνες. Όλοι στους δρόμους , κάτω η χούντα του συριζα.

stayros

χα,χα,χα, ....15.000 τετραγωνικά μέτρα σε κάγκελα, έχουν βάλει στη Θεσσαλονίκη για να σουλατσάρει μέχρι την ΔΕΘ , ''ο λαοπρόβλητος!!....ο λαός της Θεσσαλονίκης και της βορείου Ελλάδος , θα τον ανεχτεί???

ρε τσογλαναρα τσιπρα ποιον φοβασε ???

και φερνεις και το φμπι ??? κερατα οπως στην παρο οταν πηγες να παραδωσεις το αεροδρομιο στην φρανπορτ και σε φυλαγανε οι μπατσοι της μερκελ ... γι αυτο δεν τολμας να ξαναπατησεις στο νησι ... τωρα στην βορεια ελλαδα φερε τους κομιταζηδες και τους ρουμανους να σε φυαλανε

Red

Ξεφτυλισμενοι αριστεροί προσκυνημενοι στη δύση

Χαχαχαχαχαχα κακακια ο μέγας νταουλιερης! 😂😂😂

Έβαλε ο Τρομπας και ο Παιατ πρακτορια να φυλάνε τα τσιράκια τους τους συριζαιους, και τους άλλους συναδέλφους τους πρακτορια τους ρουβικωνες! 😂😂😂 Ούτε στην ρωμαιοκρατια τέτοια κατάντια! Μην πάθουν τίποτα οι μαριονέτες του Τραμπ και της Μέρκελ και χαλάσει η δουλειά! Γεια σας ρε ελληνισκοι! Γελάμε για να μην κλαψουμε με τον γραικυλο Τσαουσέσκου! Άντε Κυριακο σου έστρωσε το έδαφος ο νταουλιερης, αν βγεις και κάνεις ότι κουνάς ρούπι θα σε θάψουν στα σκάνδαλα, ρωμαιοκρατια ρε λέμε!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης