Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ

4541961

Τα χρήματα θα κατευθυνθούν μέσω της πλατφόρμας act4Greece στην υλοποίηση αναγκαίων υποδομών στις περιοχές, οι οποίες καταστράφηκαν από τις φωτιές

Κάλεσμα προς όλους τους επισκέπτες και εκθέτες της 83ης ΔΕΘ να στηρίξουν έργα ανοικοδόμησης στην περιοχή Μάτι της ανατολικής Αττικής, απευθύνει η ΔΕΘ-Helexpo και το πρόγραμμα act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα ο εθνικός εκθεσιακός φορέας και το act4Greece (https://www.act4greece.gr/el/) ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πλαίσιο αυτό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι η Επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης, στοχεύει στην αύξηση των σχετικών πόρων, που συγκεντρώνονται μέσα από την πλατφόρμα act4Greece και θα κατευθυνθούν στην υλοποίηση αναγκαίων υποδομών στις περιοχές, οι οποίες καταστράφηκαν από τις φωτιές.

Εκτός από την διάθεση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια, η ΔΕΘ-Helexpo θα δημιουργήσει και ενημερωτικά σημεία στις πύλες της 83ης ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερώνει διαδραστικά και να παρακινεί εκθέτες και επισκέπτες να συνδράμουν στο έργο συγκέντρωσης δωρεών μέσω του act4Greece.

Ας σημειωθεί ότι μέσω του act4Greece, σε λιγότερο από ένα μήνα, έχει συγκεντρωθεί ποσό 1,19 εκατ. ευρώ (εκ των οποίων το ένα εκατ. ευρώ δώρισε η Εθνική Τράπεζα) για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

Το act4Greece, υπενθυμίζεται ότι δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στη βάση της συνεργασίας της Εθνικής με φορείς και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους και προσφοράς, όπως το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Λάτση, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το act4Greece και η ΔΕΘ-Helexpo δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται για κοινωνικούς σκοπούς. Έχουν ήδη συνεργαστεί για την διάθεση μέρους των εσόδων του θεματικού πάρκου για παιδιά «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» (που λειτούργησε από τις 3 Νοεμβρίου 2017 έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi) για την ενίσχυση της δράσης του Ιδρύματος Coeurs Pour Tous Hellas «Καρδιές για Όλους».Πηγή: www.voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Στέφανος

...καί αφού τό ξύριζα ευλογήση τά γένεια του πρώτα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xilo_09

«Αν σε δω θα σε πυροβολήσω» φέρεται ότι είπε ο εργοδότης στο θύμα - Αίσθηση προκαλεί η στάση της αστυνομίας καθώς, όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στον μετανάστη - θύμα της εργοδοτικής βίας να υποβάλει μήνυση

5
fraport2

Σε πύλη εισόδου για την ΝΑ Ευρώπη μεταμορφώνεται από την Fraport Greece το αεροδρόμιο Μακεδονία, το οποίο από αρχές του έτους έως και τον περασμένο Αύγουστο είχε διακινήσει 4,5 εκατομμύρια επιβάτες σημειώνοντας αύξηση 4,5%.

Aitoliko01-mesa

Το γιγαντιαίο πέπλο αράχνης και τα σμήνη από σκνίπες και κουνούπια απλώνονται πλέον και στα σπίτια του Αιτωλικού - Καταγγελίες για ψεκασμούς με λάθος φάρμακα - Αφόρηση η κατάσταση λένε οι κάτοικοι - Δείτε φωτογραφίες

6