Γιορτή για τη συγκομιδή κάνναβης στο Ξυλόκαστρο

kana_01

Τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία

Μετά την Αθήνα και την Ξάνθη, άλλη μια μεγάλη γιορτή κάνναβης, διοργανώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Ξυλόκαστρο.

Τα μέλη του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης προσκαλούν το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία και συγκεκριμένα στη συγκομιδή καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης στην περιοχή Αύρα Ξυλοκάστρου με σκοπό να ενημερωθεί για την παραγωγή και ανάπτυξη του φυτού ενώ αμέσως μετά θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με φαγητό και μουσική από μέλη του Συλλόγου, στην έδρα της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης (ΚΟΙΝ. Σ.ΕΠ) Canna Cure Collective, στο χωριό Ρίζα.

kana_08


Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο κ. Κωνσταντίνος Σύρος, μέλος του Συλλόγου Ασθενών υπέρ της χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης «ο κόσμος θα παρακολουθήσει την συγκομιδή και μετά έχει οργανωθεί γεύμα με προβατίνα, χορτόπιτες και άφθονο κρασί. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν πολλά προϊόντα κάνναβης όπως ανθός βιομηχανικής για τσάι και σαλάτα, ελαιόλαδο, κρέμα για μυϊκούς πόνους και κηραλοιφή. Στους επόμενους στόχους μας είναι η παραγωγή κανναβόμελου και κρασιού με κάνναβη».


kana_09

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Μπαρμπαγιάννης

Πω πω κάτι μπαμπάδες γιαμ γιαμ!

%

Ελα καρανικα αμολα

SIAP4

Η γιορτή του μπάφου στο Ξυλόκαστρο! Επίτημος προσκεκλημένος ο ...Καρανίκας!

5Zalis

μ’ αργιλέδες, με τσιμπούκια, μ’ αγκαλιές και με φιλιά, στην ελλάδα τo χασίσι το πουλούν με την οκκά, στην περσία δεν υπάρχει ούτε και για μυρουδιά...

Dmitry

Το οποιο του λαου το οπλο καθε χουντας

πα πα πα

όποιο όπιο... μια πάπια μα ποια πάπια? ή μήπως, πια πάποια?

Χικ

κώφτο, σε χαλλάη

Δφγ

Δώστε την φούντα στον λαό

GTP kavala

παιδια μπουζια χωρίς σπινθηρα

...

Πωπω κάτι "ασθενείς"!!! Φαίνεται πως "υποφέρουν" όλοι τους επειδή έχουν να "πιουν" από χθες...

Αντε και εις ανωτερα

Αμα κερναν τιποτα ,να παμε.αλλοιως,να παμε να κανουμε τι?γιατι καλουν?δεν ντρεπονται?ολοκληρο δασος θερισαν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης