Υπόθεση Φλώρου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την πλαστογραφία

flwros

Επιστολές στον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός για την πλαστογράφηση Φλώρου – Σκοπός είναι η εκδίκαση και η τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν μέλη του Συλλόγου

Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο ΙΣΑ ζήτησε από τον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου, με στόχο την διερεύνηση, εκδίκαση και τιμωρία ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν γιατροί, μέλη του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΙΣΑ αναφέρει ότι ζήτησε άμεσα ενημέρωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του.

Επίσης ζητά από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην, θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών».


Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή του ΙΣΑ προς τον ΕΦΚΑ και ΕΔΩ την επιστολή προς το ΓΝΑ Ευαγγελισμός

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ίων

Όσους δικηγόρους διέγραψε ο ΔΣΑ ,βλέπε Βορίδη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις....

Μάνος

ΙΣΑ, ανέκδοτο με 3 γράμματα.Να μας πει ο Πατουλης σε πόσους καταδικασμένους ιατρούς έχει κάνει ανάκληση ασκήσεως επαγγέλματος.

Ξυπνησαν

οι μυγες!

Otto

Πόσους γιατρούς στην ιστορία του ο ΙΣΑ έχει διαγράψει οριστικα για πειθαρχικούς λόγους;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

patra

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ήταν αρκετός ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου και περίμενε κάτω από την βροχή με τις ομπρέλες για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του καρναβαλιού

big_syllalitirio

Εντυπωσιακή υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Επιτροπής για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών για συλλογή υπογραφών με αίτημα την διεξαγωγή του

4
eliamep

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων  θα συζητήσει με τους Λουκά Τσούκαλη, Πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ, και Αλέξη Παπαχελά, Διευθυντή της εφημερίδας « Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τις σημαντικότερες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η ΕΕ λίγους μόλις μήνες πριν διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές εκλογές