Υπόθεση Φλώρου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την πλαστογραφία

Υπόθεση Φλώρου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την πλαστογραφία

Επιστολές στον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός για την πλαστογράφηση Φλώρου – Σκοπός είναι η εκδίκαση και η τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν μέλη του Συλλόγου

flwros
Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο ΙΣΑ ζήτησε από τον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου, με στόχο την διερεύνηση, εκδίκαση και τιμωρία ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν γιατροί, μέλη του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΙΣΑ αναφέρει ότι ζήτησε άμεσα ενημέρωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του.

Επίσης ζητά από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην, θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών».


Κλείσιμο
Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή του ΙΣΑ προς τον ΕΦΚΑ και ΕΔΩ την επιστολή προς το ΓΝΑ Ευαγγελισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης