Υπόθεση Φλώρου: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζητά τους φακέλους για την πλαστογραφία

flwros

Επιστολές στον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός για την πλαστογράφηση Φλώρου – Σκοπός είναι η εκδίκαση και η τιμωρία των ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν μέλη του Συλλόγου

Την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών προκάλεσε η υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με ιατρικές γνωματεύσεις που τον κήρυτταν ανάπηρο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο ΙΣΑ ζήτησε από τον ΕΦΚΑ και το ΓΝΑ Ευαγγελισμός τους φακέλους για την υπόθεση Φλώρου, με στόχο την διερεύνηση, εκδίκαση και τιμωρία ενδεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που διέπραξαν γιατροί, μέλη του συλλόγου.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΙΣΑ αναφέρει ότι ζήτησε άμεσα ενημέρωση από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σχετικά με τις ιατρικές γνωματεύσεις που φαίνεται ότι έχουν πλαστογραφηθεί σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή μελών του.

Επίσης ζητά από την υπηρεσία του ΕΦΚΑ που είναι αρμόδια για τα ΚΕΠΑ να του στείλει όλα τα σχετικά στοιχεία προκειμένου να επιληφθεί άμεσα για το θέμα.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να τεθεί σε κίνδυνο η τιμή και η αξιοπρέπεια του ιατρικού λειτουργήματος και του ιατρικού σώματος συλλήβδην, θα πράξει το καθήκον του όπως ορίζει ο Νόμος, εφόσον υπάρξουν σχετικές ευθύνες των ιατρών».


Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή του ΙΣΑ προς τον ΕΦΚΑ και ΕΔΩ την επιστολή προς το ΓΝΑ Ευαγγελισμός

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ίων

Όσους δικηγόρους διέγραψε ο ΔΣΑ ,βλέπε Βορίδη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις....

Μάνος

ΙΣΑ, ανέκδοτο με 3 γράμματα.Να μας πει ο Πατουλης σε πόσους καταδικασμένους ιατρούς έχει κάνει ανάκληση ασκήσεως επαγγέλματος.

Ξυπνησαν

οι μυγες!

Otto

Πόσους γιατρούς στην ιστορία του ο ΙΣΑ έχει διαγράψει οριστικα για πειθαρχικούς λόγους;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4620447

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα έχουν επιβαρυνθεί το τρίτο τρίμηνο του 2018, ενώ τόνισε ότι η επιχείρηση δεν προσανατολίζεται σε πολλά κέρδη,  κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον

xouliaras

Με ανάρτησή του στο Facebook δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που φροντίζουν καθημερινά ασθενείς με καρκίνο, για τους οποίους γράφει χαρακτηριστικά πως «από άγνωστοι βγήκαν αδέλφια»