Στο υπουργείο Εργασίας κατά του νόμου Κατρούγκαλου ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α

Στο υπουργείο Εργασίας κατά του νόμου Κατρούγκαλου ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α

Για πρώτη φορά, όπως επισημαίνει σχετικά το ΔΣ του Συλλόγου, θα ναυλωθούν από το υστέρημα των μελών του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και των φίλων του, τρία ή τέσσερα λεωφορεία, προκειμένου στην κινητοποίηση να συμμετάσχουν και μέλη του από την επαρχία

syllogos_axia
Η τροποποίηση του άρθρου 12 (νόμος Κατρούγκαλου), που θίγει τις χήρες κάτω των 55 ετών, η άρση των ηλικιακών κριτηρίων κατάργησης της σύνταξης χηρείας και η επαναφορά του ποσοστού της σύνταξης χηρείας από το 50% στο 70% είναι ορισμένα από τα αιτήματα που διεκδικεί ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, μπροστά από το υπουργείο Εργασίας.

Για πρώτη φορά, όπως επισημαίνει σχετικά το ΔΣ του Συλλόγου, θα ναυλωθούν από το υστέρημα των μελών του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και των φίλων του, τρία ή τέσσερα λεωφορεία, προκειμένου στην κινητοποίηση να συμμετάσχουν και μέλη του από την επαρχία.

«Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις, τους Συνδέσμους και τους Συλλόγους, Εργαζομένων και Συνταξιούχων που μας στήριζαν και μας υποστήριζαν όλο αυτό το διάστημα να συνεχίσουν να το πράττουν και τώρα με τη συμμετοχή τους. Εννοείται ότι θα δοθεί ο λόγος για μικρό χαιρετισμό σε όσους επικεφαλής αυτών παρευρεθούν στη συγκέντρωσή μας και το επιθυμούν. Τους παρακαλούμε επίσης όπως ενημερώσουν τα μέλη τους για την συγκεκριμένη κινητοποίηση για συμμετοχή αφού, λόγω της ιδιαιτερότητας, αφορά άπαντες. Ο θάνατος δεν κοιτά ούτε ηλικία, ούτε φύλλο, ούτε κοινωνική ομάδα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης