Λίγο πριν διαφύγει στην πατρίδα της συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στον αερολιμένα της Μυτιλήνης μία 58χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε λεηλατήσει στο απολιθωμένο δάσος της Λέσβου για να πάρει μαζί της τμήματά του ως… σουβενίρ!
Η 58χρονη γυναίκα είχε ολοκληρώσει τις διακοπές της στο νησί και πήγε στο αεροδρόμιο για να πάρει την πτήση στην οποία είχε κλείσει εισιτήριο. Όμως, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών της, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι που είχε κρύψει έξι τεμάχια απολιθωμάτων από το περίφημο δάσος!
Η αλλοδαπή συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ τα απολιθώματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο φορέα διαχείρισης του δάσους.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»