Η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία έχει βάλει στη μάχη κατά των κουνουπιών ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει
Ακόμη και drone επιστρατεύει η Περιφέρεια Κρήτης στη μάχη κατά των κουνουπιών που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο www.cretalive.gr, σήμερα, παρουσία του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νίκου Καμπάνη, συνεργείο βρέθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου, Γιόφυρο, πραγματοποιώντας αεροψεκασμό με drone.
Όπως ανέφερε ο κ.Καμπάνης σε δηλώσεις του: «Η επιδημία του ιού του Δυτικού Νείλου τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ προβλέπεται αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα.
Η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία έχει βάλει στη μάχη κατά των κουνουπιών ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.
Στην Κρήτη έχει επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα σε ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία