Δείτε βίντεο: Στον Πειραιά το Ελ.Βενιζέλος - Ολοκληρώνεται η αποβίβαση των 875 επιβατών

Δείτε βίντεο: Στον Πειραιά το Ελ.Βενιζέλος - Ολοκληρώνεται η αποβίβαση των 875 επιβατών

Σε εξέλιξη η προσπάθεια απεγκλωβισμού των επιβατών από το πλοίο που έπιασε φωτιά ανοιχτά της Ύδρας - Πάνω από 700 ανθρωποι έχουν ήδη αποβιβασθεί - Λίγο μετά τις επτά αναμένεται να έχουν κατέβει όλοι

karavi-fotia01-mesa
Πέντε ώρες μετά την έναρξη της περιπέτειας των 875 επιβατών του ferry boat «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ και η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η φωτιά στα γκαράζ ξέσπασε περίπου στις 23:30-24:00 τα μεσάνυχτα της Τρίτης ενώ το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Χανιά έπλεε ανοιχτά της Ύδρας. Παράλληλα με την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς εν πλω, το πλήρωμα του πλοίου έδωσε οδηγίες στους επιβάτες να προετοιμαστούν για πιθανή εκκένωση. Αφού η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο το πλοίο έστριψε με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά. Η αποβίβαση των επιβατών ξεκίνησε 40 λεπτά αργότερα, περίπου στις 04:40, με τη βοήθεια κλιμακοφόρων πυροσβεστικών οχημάτων και ανδρών της ΕΜΑΚ που οδηγούν τους επιβάτες εκτός του πλοίου από το πλαϊνό μέρος του «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Δείτε LIVE εικόνα από το λιμάνι του Πειραιά:




Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τις πρώτες εικόνες από τον κατάπλου του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο λιμάνι του Πειραιά. Από τους καπνούς που φαίνονται προκύπτει ότι η φωτιά στα γκαράζ του πλίου έχει τεθεί υπό έλεγχο αλλά δεν έχει κατασβεστεί πλήρως.


Κλείσιμο





w01
w02
w03
w04
w05
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης