Πώς ακρωτηριάστηκε ο 32χρονος στα επεισόδια στη Λευκίμμη

Πώς ακρωτηριάστηκε ο 32χρονος στα επεισόδια στη Λευκίμμη

Είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού

xyta01
Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών στη Λευκίμμη της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  ο 32χρονος Αλέξανδρος Καστρινός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος έσκασε στο χέρι του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι από τον καρπό  και κάτω. Το περιβάλλον του 32χρονου ισχυρίζεται ότι ο 32χρονος ένιωσε ένα απίστευτο κάψιμο στο χέρι του την ώρα που έτρεχε να σωθεί από τα δακρυγόνα της αστυνομίας. Οι κάτοικοι της Λευκίμμης συμπαραστέκονται στην οικογένεια του Αλέξανδρου Καστρινού και υπόσχονται νέες κινητοποιήσεις.

Ο γραμματέας του συλλόγου Αλεύχιμον από την Κέρκυρα κ. Γιάννης Πανδής μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό.

«Κάναμε μια καθιστική διαμαρτυρία κι όταν σκοτείνιασε οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν πάνω μας χειροβομβίδες κρότου λάμψης μέσα στο πλήθος και χημικά. Υπήρχε μεγάλος πανικός τραυματίστηκαν αρκετοί κάτοικοι και ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος. Όπως πληροφορήθηκα, ο Αλέξανδρος όπως έτρεχε μαζί με το πλήθος κάτι του χτύπησε το χέρι και ξαφνικά το παιδί έχασε το χέρι του από τον καρπό και κάτω. Ο ίδιος είπε ότι όπως έτρεχε άκουγε εκρήξεις μέσα στο πλήθος και κάτι τον χτύπησε, ούρλιαξε και έχασε το χέρι του.

Ο Αλέξανδρος είναι παντρεμένος, πατέρας ενός μικρού παιδιού και δυστυχώς του συνέβη αυτό το κακό. Εχει δικό του πλυντήριο αυτοκινήτων στο χωριό και δυστυχώς τα φέρνει δύσκολα βόλτα. H οικογένειά του είναι πολύ αναστατωμένη. «Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται για τον τόπο του χρόνια τώρα και είχε αυτή την κατάληξη . Είναι πολύ άδικο για ένα νεαρό παιδί» λέει οκ. Γιάννης Πανδής στο protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης