Βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα, λέει ο πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ

idras34

Ο Κώστας Μανιάτης υπογραμμίζει την μεγάλη έλλειψη τεχνικού προσωπικού, ενώ δηλώνει στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι η Υδρα θα έχει ξανά ρεύμα σε λίγες ώρες

Βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Τεχνικών  της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για το νησί, καθώς δεν υπήρχε το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα. Στο νησί υπάρχει μόνο ένας τεχνίτης. Ωστόσο, ήρθαν ενισχύσεις από την Πάτρα. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Ένας τεχνίτης μόνος μέχρι να εντοπίσει το πρόβλημα, αντιλαμβάνεστε, ότι απαιτείται χρόνος. Εκτιμούμε ότι σε δύο με τρεις ώρες το νησί θα έχει ηλεκτροδοτηθεί. Μέχρι και αυτή την ώρα, οι ειδικοί, και με την βοήθεια δυτών, προσπαθούν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο και να ελέγξουν τη ζημιά. Έχουν εντοπιστεί δύο σημεία τα οποία εξετάζονται με ακρίβεια». 

Σε ερώτημα για το εάν θα μπορούσε το πρόβλημα να αποκατασταθεί πιο άμεσα, ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση. «Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις μια διαρροή.  Η Μύκονος πχ. έχει το εργοστάσιο που υπάρχει προσωπικό, στην Ύδρα δεν υπάρχει άλλη λύση». 

«Αν υπήρχε περισσότερο τεχνικό προσωπικό θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία», κατέληξε ο Κώστας Μανιάτης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

amerikanos

φταιει η φωτια στο ματι στην κινεττα οι πλυμμηρες στην μαντρα και κυριως η κλιματικια η αλλαγη αχαχαχαχαχαχα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

car

Tο βάθος στο οποίο όπου βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα - Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τις έρευνες των δυτών της ΕΜΑΚ - Η γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα

1
themos_arthro

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.
Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο

354