Βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα, λέει ο πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ

Βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα, λέει ο πρόεδρος των Τεχνικών της ΔΕΗ

Ο Κώστας Μανιάτης υπογραμμίζει την μεγάλη έλλειψη τεχνικού προσωπικού, ενώ δηλώνει στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι η Υδρα θα έχει ξανά ρεύμα σε λίγες ώρες

idras34
Βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο βύθισε στο σκοτάδι την Ύδρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Τεχνικών  της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για το νησί, καθώς δεν υπήρχε το απαραίτητο τεχνικό προσωπικό για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα. Στο νησί υπάρχει μόνο ένας τεχνίτης. Ωστόσο, ήρθαν ενισχύσεις από την Πάτρα. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Ένας τεχνίτης μόνος μέχρι να εντοπίσει το πρόβλημα, αντιλαμβάνεστε, ότι απαιτείται χρόνος. Εκτιμούμε ότι σε δύο με τρεις ώρες το νησί θα έχει ηλεκτροδοτηθεί. Μέχρι και αυτή την ώρα, οι ειδικοί, και με την βοήθεια δυτών, προσπαθούν να εντοπίσουν το ακριβές σημείο και να ελέγξουν τη ζημιά. Έχουν εντοπιστεί δύο σημεία τα οποία εξετάζονται με ακρίβεια». 

Σε ερώτημα για το εάν θα μπορούσε το πρόβλημα να αποκατασταθεί πιο άμεσα, ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση. «Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις μια διαρροή.  Η Μύκονος πχ. έχει το εργοστάσιο που υπάρχει προσωπικό, στην Ύδρα δεν υπάρχει άλλη λύση». 

«Αν υπήρχε περισσότερο τεχνικό προσωπικό θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία», κατέληξε ο Κώστας Μανιάτης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης