Τραγωδία στην Χαλκίδα: Φονική σύγκρουση οχημάτων με δύο νεκρούς

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Φονική σύγκρουση οχημάτων με δύο νεκρούς

Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, ενώ ο άλλος οδηγός, 62 ετών κατέληξε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Τραυματίας η σύζυγος του 62χρονου

k1
Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, σε μικρή απόσταση από τα φανάρια της Νέας Λαμψάκου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο οδηγοί.

Στο τόπο του δυστυχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο 31χρονος οδηγός του πρώτου ΙΧ, ενώ ο άλλος οδηγός ηλικίας 62 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 31χρονος διέμενε στη Θήβα ενώ ο 62χρονος στο Βασιλικό Χαλκίδας.

EviaZoom.gr: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στο δρόμο Χαλκίδας - Λαμψάκου


Κλείσιμο
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης η σύζυγος του 62χρονου, η οποία ήταν συνοδηγός στο δεύτερο μοιραίο αυτοκίνητο, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικό όχημα αλλά και άνδρες της Τροχαίας Χαλκίδας όπου παρουσία του Διοικητή, Κων/νου Κουκουβίνου, έγιναν ολονύχτιες έρευνες για να διακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Παράλληλα δημιουργήθηκε και κυκλοφοριακό πρόβλημα στο δρόμο Χαλκίδας - Λαμψάκου, καθώς έκλεισε ο δρόμος για αρκετή ώρα και από τα δύο ρεύματα.

Πηγη: eviazoom.gr

Δείτε φωτογραφίες: 

troxaio_evoia
k3_-_Αντιγραφη
k7_-_Αντιγραφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης