Τα πρόσωπα της τραγωδίας στις Οινούσσες: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 22χρονο Ελληνοαμερικανό

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στις Οινούσσες: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 22χρονο Ελληνοαμερικανό

Αλιευτικό ανέσυρε το Σάββατο νεκρό τον 68χρονο πατέρα του – Σε κατάσταση σοκ η αδερφή του

oinouse34
Όσο οι ώρες περνούν τόσο λιγοστεύουν και οι ελπίδες για να βρεθεί ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαινε ανοιχτά των Οινουσσών μαζί με την αγαπημένη του αδερφή, τον πατέρα και έναν οικογενειακό τους φίλο.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα σημάδι ζωής από τον νεαρό. Την ίδια  ώρα η αδερφή του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ της περιπέτειάς της. Η 24χρονη κοπέλα είχε καταφέρει να γαντζωθεί από μια πλωτή σχεδία και παρέμεινε εκεί για περισσότερες από δυο ώρες μέχρι να την εντοπίσει κάποιος ψαράς.

oinouses_

Χθες το πρωί ο 68χρονος κυβερνήτης του σκάφους «Ασπασία» και πατέρας των δυο παιδιών εντοπίστηκε από το Λιμενικό νεκρός, ενώ ο 59χρονος οικογενειακός φίλος σώθηκε αφού κατάφερε να μείνει ζωντανός κολυμπώντας για αρκετές ώρες.

Ο 68χρονος Πλάτων Καβάφης ξεκίνησε μαζί με τα δυο του παιδιά κι έναν φίλο του, την Παρασκευή το απόγευμα από το λιμάνι της Χίου με προορισμό τις Οινούσσες. Εκείνη την ώρα έπνεαν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 5 μποφόρ και για άγνωστο λόγο το σκάφος ανετράπη με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέσουν μέσα στη θάλασσα. Τα δυο του παιδιά είχαν έρθει από την Αμερική που ζουν για να δουν τον πατέρα τους και να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών μαζί.

Κλείσιμο
Η 24χρονη κοπέλα και ο 59χρονος άνδρας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για εξετάσεις στο νοσοκομείο Χίου ενώ αγνοείται ο 22χρονος.

oinouse34
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης