Στην αγκαλιά των συγγενών τους βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ο ανθυπολογαχός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης.
Μετά από 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης οι δύο στρατιωτικοί αγκάλιασαν τους γονείς τους, μίλησαν μαζί τους και μοιράστηκαν τη χαρά για την αποφυλάκισή τους.
Ξεχωριστές φιγούρες οι μητέρες των δύο στρατιωτικών που δεν άφηναν στιγμή από την αγκαλιά τους τα δύο παιδιά τους. Από δίπλα και οι πατέρες του ανθυπολοχαγού και του λοχία που τους κοίταζαν με συγκίνηση.
Από την πλευρά τους ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης ήταν εμφανώς αμήχανοι λόγω και της έντονης συναισθηματικής φόρτισης για όσα πέρασαν τους τελευταίους μήνες στις τούρκικες φυλακές μέχρι το απόγευμα της Τρίτης οπότε και ο εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερους.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των δύο στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Μακεδονία τα ξημερώματα της Τρίτης:
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.