Αδριανούπολη: Οι πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Μετά από ιατρικές εξετάσεις ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο όπου επιβιβάστηκαν στο ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος
Τις πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση των Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Οι δύο στρατιωτικοί μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών της απελευθέρωσής τους οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως υπό αυσηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο του Τσορλού, όπου λίγα λεπτά μετά τη μιάμιση τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου είχε προσγειωθεί το ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος για να τους φέρει πίσω στην Ελλάδα μετά από 167 μέρες εγκλεισμού στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης. Στο κυβερνητικό αεροσκάφος επιβαίνουν ο υπουργός αναπληρωτής Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Το ελληνικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το Τσορλού λίγα λεπτά πριν από τις 2.30 τα ξημερώματα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.