Λέσβος: Σπείρα αλλοδαπών είχε «αδυναμία» στα ασημικά

Λέσβος: Σπείρα αλλοδαπών είχε «αδυναμία» στα ασημικά

Συνελήφθησαν έξι άτομα -  Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά, αλλά και κοσμήματα, ακόμη και... ασημένια μαχαιροπίρουνα

Mytilini-klopes-asimika
Ό,τι... γυάλιζε το έκλεβε μια σπείρα έξι μεταναστών που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, αλλά εξορμούσαν στην πόλη της Μυτιλήνης για να κάνουν κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος! Μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη «αδυναμία» στα... ασημικά!

Οι έξι αλλοδαποί ηλικίας 20 ως 43 χρόνων έμπαιναν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά στα μαγαζιά παριστάνοντας τους πελάτες και, όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, άρπαζαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από την κατοχή των θαμώνων ή και των υπαλλήλων χρήματα και κινητά. Τρεις κλοπές έγιναν τις τελευταίες δυο ημέρες σε ισάριθμα καταστήματα, ενώ πριν από μία εβδομάδα έκλεψαν και άλλα δύο κινητά από ένα όχημα που βρήκαν ξεκλείδωτο.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας, βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά, αλλά και κοσμήματα, ακόμη και... ασημένια μαχαιροπίρουνα που είχαν καταφέρει να «βουτήξουν»!

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι αλλοδαποί, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την τελευταία κλοπή, έχουν διαπράξει και άλλες. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης και τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης