Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Ρίκα Βαγιάνη- «Σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας»

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Ρίκα Βαγιάνη- «Σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας»

 Η δημοσιογραφική καριέρα της Ρίκας Βαγιάνη ήταν εξαιρετικά πλούσια και πολυδιάστατη

rika45
Τη δημοσιογράφο που υπηρέτησε το επάγγελμα με ήθος και αξιοπρέπεια, αλλά και τον άνθρωπο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, τη Ρίκα Βαγιάνη, αποχαιρετούν πολιτικοί φορείς του τόπου.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε τη θλίψη του «για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη, ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον σύζυγό της, στον μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της».


Το συλλυπητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Ο θάνατος της Ρίκας Βαγιάνη αποτελεί μια σημαντική απώλεια για τον χώρο της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφική καριέρα της Ρ. Βαγιάνη ήταν εξαιρετικά πλούσια και πολυδιάστατη, καθώς δούλεψε σε εφημερίδες και περιοδικά, στην τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο. Επιπλέον, η Ρ. Βαγιάνη εργάστηκε και ως ηθοποιός, με ρόλους στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους της».


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της Ρίκας Βαγιάνη, ενώ τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η Ενωση Κεντρώων και ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης. Η εκλιπούσα, όπως σημειώνουν, αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια.


vagiani-rika_main01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης