Καθηλώνει το μήνυμα της μητέρας της Εβίτας και του Ανδρέα Φύτρου: «Να ζείτε την κάθε μέρα σας νιώθοντας ευγνωμοσύνη»

Καθηλώνει το μήνυμα της μητέρας της Εβίτας και του Ανδρέα Φύτρου: «Να ζείτε την κάθε μέρα σας νιώθοντας ευγνωμοσύνη»

«Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική και με βοηθάει να φανώ δυνατή» έγραψε στο Facebook - «Ο Γρηγόρης, η Εβίτα και ο Ανδρέας μας θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους»

fytrou_main01
Με ένα λιτό, αλλά συγκινητικό μήνυμα βρήκε το κουράγιο να πει «ευχαριστώ» προς όσους της συμπαραστάθηκαν η Βαρβάρα Βουκάκη, που βιώνει την τραγωδία της απώλειας των πιο αγαπημένων της προσώπων, της 13ης κόρης της Εβίτας Φύτρου, του 11χρονου γιου της Ανδρέα και του συζύγου της Γρηγόρη

Παρά τις δύσκολες ώρες που περνά, η μητέρα των δύο παιδιών βρήκε τη δύναμη να ευχαριστήσει για τη συγκινητική αγάπου που εισέπραξε. «Με βοηθάει να φανώ δυνατή».

«Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα...», έγραψε.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική. Ο τρόπος που ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί σταθήκατε στον Γρηγοράκη, στην Εβιτούλα και στον Ανδρεούλη μου που δεν τα κατάφεραν, αλλά και σε μένα που έμεινα πίσω για να τα ζήσω όλα αυτά, δείχνει πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας και με βοηθάει να φανώ δυνατή.

Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα...

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας στέλνω ευχές για όλα τα καλά στη ζωή σας.

Κλείσιμο
Ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης