Συνεχίζεται η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα αίτια της φονικής φωτιάς στην Αττική, την περασμένη Δευτέρα.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, η προκαταρκτική εξέταση, έχει ήδη εξετάσει πολλούς μάρτυρες. Σήμερα, μεταξύ άλλων έχει κληθεί ο Δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς.
Υπενθυμίζεται ότι η Βαρβάρα Γνεσούλη έχει ορίσει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα Πυραγό. Παράλληλα έχει ζητήσει την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την πυροσβεστική.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους