Ένας ένας εγκαταλείπουν τον Ψινάκη και ζητούν την παραίτησή του - Ανεξαρτητοποιήθηκε και δημοτική σύμβουλος

psinakis0

Τον καταγγέλλει για ανικανότητα και αδιαφορία - Νωρίτερα είχαν παραιτηθεί δύο αντιδήμαρχοι - Διαλύεται η διοίκησή του υπό το βάρος των ευθυνών της 

Μετά την παραίτηση μέσα σε λίγες ώρες των δύο Αντιδημάρχων του Δήμου Μαραθώνα, Δήμητρας Λαμπαρού και Βασίλη Τσουπράς, όπως έγινε γνωστό ανεξαρτητοποιείται και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Ηλία Ψινάκη, Αναστασία Παππά.

Η κυρία Παππά σε δήλωση της αναφέρει πως η διοίκηση του Ηλία Ψινάκη διαλύεται υπό το βάρος των ευθυνών, ενώ μεταξύ άλλων ζητά και την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο irafina.gr, αναλυτικά η κυρία Παππά στην επιστολή της αναφέρει:

Η διοίκηση Ψινάκη διαλύεται υπό το βάρος των ευθυνών τους. Οι ώρες συνεχίζουν να είναι κρίσιμες όμως και κάποιος οφείλει να διαχειριστεί την καταστροφή.

Η πρότασή μου είναι η εξής:

1. Παραίτηση Δημάρχου.

2. Παραίτηση Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις κρίσιμες εκείνες ώρες την κατάσταση αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την Πολιτική Προστασία, γενικά.

3. Παραίτηση της Προέδρου της ΚΕΔΜΑ, για τον τρόπο που δεν συντονίζει τα όσα συμβαίνουν στην πρώην αμερικανική βάση και την απίστευτη και ανιδιοτελή προσφορά του κόσμου.

4. Παραίτηση όσων έχουν καταλάβει καίριες θέσεις ευθύνης και δη έμμισθες και με τον τρόπο άσκησης διοίκησής τους παρέδωσαν το Δήμο στο χάος.

5. Μετά την παραίτηση όλων των ανωτέρω και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, να πάρουν τη θέση τους οι επιλαχόντες, νέα πρόσωπα.

6. Μετά την εισδοχή νέων μελών, να διαχειριστούμε διαπαραταξιακά την κρίση αυτή, προκειμένου να βοηθήσουμε συντεταγμένα, οργανωμένα και με ενότητα, τους συμπολίτες και τον τόπο μας να ανακάμψουν.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και χρειάζεται επιτέλους γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα.

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της κα. Αναστασίας Παππά:

Προς:

1. κ. Ηλία Ψινάκη, Δήμαρχο Μαραθώνος, επί κεφαλής παράταξης «Πολίτες»
2. κ. Αιμίλιο Ρεΐσογλου, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνος
3. κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Μαραθώνος της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ»
4. κ.κ. Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους και Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Πριν τέσσερα χρόνια πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ. Αντιμετώπισα την εκλογή μου, όχι μόνο ως τιμή, γιατί είναι μεγάλη τιμή να σε επιλέγουν οι συμπολίτες σου, αλλά κυρίως ως μία τεράστια ευθύνη που ήθελα όμως να επωμιστώ. Πίστευα ότι θα μπορούσα να εργαστώ για λογαριασμό όλων μας και να βοηθήσω στο να πάει ο Δήμος μας ένα βήμα πιο πέρα.

Παρά τις ηχηρές διαφωνίες μου με τον τρόπο που διοικούσε ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ, παρά τα σκάνδαλα τα οποία είχα πάντοτε το θάρρος να καταγγέλλω, παρά το γεγονός ότι όσοι ανέλαβαν θέσεις ευθύνης μετέβαλαν την παράταξη από έναν πολιτικό φορέα διοίκησης σε ένα λούνα παρκ ανταλλαγής τίτλων, συνέχισα σε αυτό που θεωρούσα αξιοπρεπή στάση ευθύνης. Συνέχισα να δουλεύω πιστεύοντας ότι με άκοπη προσπάθεια κάτι θα μπορούσα να προσφέρω προς όφελος των συνδημοτών μου. Η ανικανότητα όμως αυτών που εκβιάζοντας, γλείφοντας και δημιουργώντας ίντριγκες και εξαιτίας της ανικανότητας και της αδιαφορίας του Δημάρχου κατέλαβαν καίριες θέσεις ευθύνης, νίκησε.

Απογυμνώθηκαν πλήρως με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον τόπο μας. Όπως είχε προβλέψει για άλλη εθνική μας τραγωδία ο ποιητής που δυστυχώς είναι πάλι επίκαιρος. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι η θέση μου ως Δημοτικής Συμβούλου με κάνει διαφορετική από οποιονδήποτε, αντίθετα με πολλούς «συναδέλφους» που αισθάνθηκαν ξαφνικά «Πλανητάρχες». Η φράση που άκουσα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο «Αυτός είναι πόλεμος, και είμαστε εμείς (οι πολίτες) και εσείς (η δημοτική αρχή)» με τσάκισε! Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα θεωρούμουν εχθρός για συμπολίτες, φίλους, δικούς μου ανθρώπους, λόγω ανικανότητας άλλων.

Ούτε στο χειρότερό μου εφιάλτη δε φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα έφταναν σε τούτη την τραγική κατάληξη. Είχα και έχω βαθιά συναίσθηση ότι η πολιτική και η διοίκηση δεν είναι να κορδώνεσαι ότι κατέχεις ένα τίτλο και να παίρνεις το μισθό. Η διοίκηση είναι δουλειά. Δύσκολη δουλειά. Είναι άνθρωποι που σου εμπιστεύονται τη ζωή τους και την ευημερία τους.

Αυτή η εμπιστοσύνη προδόθηκε άγρια από το δήμαρχο και τους ανθρώπους που επέλεξε να τοποθετήσει στις καίριες θέσεις διοίκησης, ακριβώς γιατί δεν κατάλαβαν ότι διοίκηση δε σημαίνει δηλώσεις σε κανάλια και φωτογραφίες στα social media, αλλά σοβαρός σχεδιασμός εκ των προτέρων, τόσο για ομαλές συνθήκες, όσο και για ακραίες. Δεν έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα σήμερα να θρηνούμε την απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Είμαι οργισμένη. Αδυνατώ να δεχθώ ότι αυτοί οι άνθρωποι με πρώτον το δήμαρχο και τους αυλοκόλακές του θα συνεχίσουν να διοικούν την πόλη μου και ότι θα διαχειριστούν μία τέτοια κρίση τη στιγμή που απέτυχαν παταγωδώς να την εμποδίσουν ή να την απομειώσουν. Πάντα ήμουν το «μαύρο πρόβατο» της παράταξης, γιατί έβλεπα, έκρινα, μιλούσα. Αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο όρος «παράταξη» βέβαια για μία παρέα που συναλλάζει τίτλους σαν τα πουκάμισα μην γνωρίζοντας τι να τους κάνει και μη γνωρίζοντας πώς να τους διαχειριστεί. Ο κατάλληλος όρος είναι τσίρκο. Δεν μπορώ στιγμή πλέον να θεωρούμαι έστω και τυπικά μέλος αυτού του τσίρκου λοιπόν, που έχει την ευθύνη για την τραγωδία που ζούμε όλοι. Η ζωή μας, ο τόπος μας άλλαξε και όχι με τον τρόπο που υποσχεθήκαμε όταν αναλάβαμε καθήκοντα, με ευθύνη του δημάρχου και των συνεργατών του.

Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες τόσο για αυτό που συνέβη όσο και για αυτό που συμβαίνει τώρα. Έχει ευθύνη ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας για όσα τραγικά συνέβησαν τη Δευτέρα. Είναι υπόλογος στις οικογένειες που θρηνούν απώλειες. Έχει ευθύνη η πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ για το χάος που έχει δημιουργηθεί εκεί. Η απάντησή της, να αναθέσει το «συντονισμό» σε «ειδικό» η οποία βαρύνεται ήδη με έναν αποτυχημένο και πολυέξοδο ημιμαραθώνιο. Κι έχει την κύρια ευθύνη ο δήμαρχος για όλα! Προσωπικά, έχω ήδη αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με άλλους συναδέλφους – έγκριτους νομικούς, να αποδοθούν και οι νομικές ευθύνες εκεί που αναλογούν.

Ευτυχώς, νέοι άνθρωποι της περιοχής μας και όχι μόνο δραστηριοποιήθηκαν και ανέλαβαν πρωτοβουλίες πέρα και έξω από το Δήμο και τον κρατικό μηχανισμό που δε λειτούργησε. Συνεννοήθηκαν, συντόνισαν τη δράση τους – στο βαθμό του εφικτού χωρίς κεντρικό σχέδιο – αυτοοργανώθηκαν και έχουν υποκαταστήσει τον ανύπαρκτο δήμο ακόμα και σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις του όπως η εκκαθάριση των καμένων περιοχών. Οι συμπολίτες μας κάνουν ότι μπορούν, οργανώνονται και δουλεύουν. Και οι πρωτοβουλίες τους φτάνουν μέχρι το σημείο που πρέπει να απευθυνθούν στο Δήμο για οτιδήποτε. Κι εκεί πέφτουν πάνω σε τοίχο. Οι άνθρωποι που «διοικούν» δε μπορούν να πάρουν την παραμικρή απόφαση, δε μπορούν να υποστηρίξουν οποιαδήποτε δράση, αποτελούν μόνο εμπόδιο στη δράση. Είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις που μου δίνουν οι εθελοντές, κουνώντας το κεφάλι, κάθε φορά που εμφανίζεται η ανάγκη να επικοινωνήσουν για κάποιο ζήτημα με κάποιον «υπεύθυνο» του δήμου.

Αλλά είναι και χαρακτηριστικά τα φοβισμένα πρόσωπα αυτών των ίδιων «δημοτικών αρχόντων» – αυλοκολάκων του Ψινάκη στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Τρομαγμένα βλέμματα υπό το βάρος της ευθυνοφοβίας τους και την οργή του κόσμου.

Είναι αυτονόητο ότι δε μπορώ πια να είμαι μέρος αυτού του τσίρκου. Γιατί πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς που δε μπορούν να επωμιστούν ούτε τις ευθύνες τους και τους εθελοντές που πραγματικά προσφέρουν ανιδιοτελώς και κάνουν ό,τι πρέπει να γίνει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Νομίζω η επιλογή είναι αυτονόητη, όπως ήταν πάντα για μένα.

Είμαι με αυτούς που παλεύουν, που προσπαθούν να «σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται», με αυτούς που γεννούν την ελπίδα μέσα από τις στάχτες. Είμαι με αυτούς που μετουσιώνουν τον πόνο και την αγωνία σε αγάπη και φροντίδα.

Είμαι με αυτούς που όλες αυτές τις μέρες μοιραστήκαμε πόνους, κόπους, αγωνίες, που μπορεί πριν να ήμασταν απλώς φίλοι, γνωστοί αλλά τώρα πια μας ενώνει κάτι πολύ βαθύτερο, κάτι που μόνο άνθρωποι που έχουν περάσει μέσα από τις ίδιες δοκιμασίες καταλαβαίνουν. Και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε μαζί και αύριο, όπου χρειαστεί.

Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω και τυπικά πλέον την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ» του Ηλία Ψινάκη. Παραμένω ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο μου και φυσικά να βρίσκομαι και να βοηθάω τούτες τις δύσκολες ώρες όπου χρειαστώ, στους Σταθμούς που έχουν δημιουργηθεί, στους δρόμους, οπουδήποτε οι συμπολίτες μου έχουν ανάγκη. Εκεί που είναι ο φυσικός μου χώρος, εκεί που είναι οι δικοί μου άνθρωποι, εκεί που μπορώ να ζω, να προσφέρω, να αναπνέω. Εκεί που ανήκω. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Μάτι – Νέος Βουτζάς, 28/07/2018

Αναστασία Γ. Παππά

Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Μαραθώνος

epistoli_anexartitopoiisis_anastasias_pappa

Πηγή: irafina.gr

ΣΧΟΛΙΑ (132)

φωτης πραμαντα

ειναι πολυ κακο πραγμα καποιος να μην σεβεται το πιο ιερο πραγμα ,την οικογενεια του συνανθρωπου του......μονο μια εκδοχη υπαρχει να μην την σεβεσαι οπως και τον συνανθρωπο σου ,,,,,,,,, να μην ξερεις τη δικη σου οικογενεια,,,,,,, απο που κραταει η σκουφια σου..... συνηθως ο γονεας η οι γονεις το εξιστορουν στο παιδι ,,,κι αυτο ας καταλαβει οτι θελει

kyriakos

Τη μήνυση θα μας την κάνεις, τσολι;;; Ή όλο λόγια είσαι όπως οι άχρηστοι ανάμεσα στους οποίους γεννήθηκες;;;

Στέφανος

......«Ήμουν στο Δημαρχείο. Την ώρα της φωτιάς προσπαθούσα να πλησιάσω. Την ώρα που καίγονταν όλα ήμουν αποκλεισμένος. Ήμουν αποκλεισμένος στη Μαραθώνος γιατί είχαν μπλοκάρει τις εισόδους........ Περίεργο, καί εγώ πού νόμιζα ότι οί [...] περνάνε παντού......

Στέφανος

Είστε σεμνότυφοι εκεί στό Πρώτο Θέμα ?

Πολιτης

Παραιτηθειτε ολοι τωρα.αν εχετε λιγη τσιπα πανω σας.αν εχετε λιγη ανθρωπια μεσα σας .ελεος. το μονο που μας προκαλειτε ολους ειναι αηδια.τωρααααααααα εξαφανιστειτε.

φωτης πραμαντα

λυπαμαι πολυ που κατι παρακμιακα τρολακια ,μην εχοντας επιχειρηματα να αντιπαραταξουν και βρισκομενοι σε πληρη αμηχανια βριζουν οικογενειες,, αυτο παει πολυ ,,,,,εκτος απο ορισμενα σκουπιδια , που χαλανε το ολο κλιμα των σχολιων ,ολες οι αποψεις σεβαστες , ,,,αλλα η ψηφος αυτων σε δημοκρατικα πολιτευματα ειναι πολυ επικινδυνη,,,,,,,,,,λυπαμαι ακομη αλλη μια φορα,,,,

Βάστα, γερά, Ηλία!

Ο Ψινό ήταν ο μόνος πολιτικός που είχε το θάρρος να πεί αυτό που ξέρουμε όλοι: Το δάσος έκαψε τους ανθρώπους! Αν ήταν αντί για δάσος μια ωραία περιοχή με τα σπιτια της με τους κήπους τους και τα μποστάνια τους, και το γκαζόν τους, και τις πισινούλες και πισινάρες της, οι 91 συνάνθρωποί μας θα ζούσαν σήμερα! Μοιράστε το δάσος στις συγγενικές και φιλικές οικογένειες των ανθρώπων που κάηκαν, να χτίσουν εκεί τα σπίτια τους. Θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο για τους νεκρούς μας. Ηλία, μπες μπροστά και ο Μαραθώνας θα σε ξαναβγάλει με 70%.

Κ.Π.

....και γιατί δεν παραιτήθηκες όταν τα έβλεπες όλα αυτά και περίμενες να καεί ο κοσμάκης,εεεεε;;;;;; Ψυχοπονιάρηδες υποκριτές, ουστ.....

ee

o ψινακης εινια ο τελευταιος που φταιει.πηγαινε και γκρεμιζε τα αυθαιρετα και τον κραζανε οι κατοικοι...αυτοι ειμαστε...

φωτης πραμαντα

δηλαδη συμφωνα με τους περισσοτερους φταιει ο καθε τωρινος δημαρχος ,, και δεν φταιει διαχρονικα απο το 1974 η κεντρικη εξουσια και το αρμοδιο υπουργειο που για τα ψηφαλακια νομιμοποιουσαν σωρηδον αυθαιρετα σ' ολη την επικρατεια με το αναλογο τιμημα , ουτε οι δεητζηδες , ουτε οι πολεοδομοι, ουτε ουτε ,,,,,, αρα οπου πιανει φωτια και καιγονται φταιει ο κοσμος και οχι η κρατικη μηχανη που ειναι ανικανη , στην προκειμενη περιπτωση δεν φταιει η αστυνομια που εστειλε τον κοσμο να καει,, ουτε η αργοπορια ειδοποιησης για να σωθει κοσμος μεσα απο τη θαλασσα, ...ζω εξω και δεν γνωριζω κανεναν απο τους εμπλεκομενους , για να το διευκρινησω .....κανεις δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ακομα και ο απλως πολιτης ,,,,,, αναλογιστητε μονο τα εξης ,,,,,,, 20 αθλητικες εφημεριδες, αλλες τοσες πολιτικες,, 10 καναλια πανελληνιας εμβελειας ,,100 τοπικης,,20 εκπομπες καθημερινως του κουτσουμπολιου ,, αναδεικνυοντας μονο γλαστρες και θηλυπρεπη αντρακια, ολοι της λοατ με εκπομπη στην τηλεοραση, οι γλαστρες να ψαχνουν χαχες αντρακια να αποκατασταθουν ,,, ολοι θελουν συμμετοχη στο λαιφ σταιλ, ολοι σαρβαιβορ, ολοι Ελλαδα εχεις ταλεντο (μαλλον στη μαλακι@) και οτιδηποτε εχει να κανει με τον ευτελισμο και οχι τον πολιτισμο μας ,,κριμα κριμα και παλι κριμα ω ω ωΕΛΛΑΔΑ, η ΝΤΠ πετυχε το σκοπο της στην δυσμοιρη χωρα μας,,καληνυχτα κοντοφθαλμοι και σανοφαγοι πατριωτες μου,,,, και μην ξεχασετε τις επομενες εκλογες το καραβι να το δωσετε παλι στους ιδιους καπεταναιους που το εχουν ριξει πολλες φορες στα βραχια,,,,, η ΕΛΛΑΔΑ βυθιστηκε, δεν επεσε σε ξερα ,,,,''''' σωτηρια ουδεμια'''''''

kyriakos

Τι γίνεται στο κεφάλι σου; Η μία φράση αντίκειται στην άλλη. Πήγες ρε έρμο να γράψεις δυό γραμμές παραπάνω από την γνώμη σου, και ξεβρακωθηκες. Μην βρίζεις τους ελλαδιστανους. Ίδιος είσαι.

φωτης πραμαντα

ουδεμια επαφη με αμορφωτους πακιστανους,δεν πεφτω στο επιπεδο σου,, παντως ειμαι Ελληνας και οχι τρολακι που απλως εμαθε ελληνικα , αλλα ειναι αμορφωτος

kyriakos

Δεν φταίει ο κόσμος αλλά η κρατική μηχανή. Δεν φταίει ο δήμαρχος αλλά π.χ. φταίει η αστυνομία!!! Στο προηγούμενο σχόλιο για το οποίο μου είπες ότι είμαι Πακιστανός κι ότι άλλο εμαθες από την γελοία οικογένεια σου, έγραψα: οι ελλαδιστανοι καίγονται τη Δευτέρα και πνίγονται την Πέμπτη, το Σάββατο και την Κυριακή. Δεν φταίει κανείς, όλοι έχουν δίκιο. Όλοι έχουν γνώμη. Ήταν η κακιά στιγμή. Εσύ μας λες δεν φταίνε οι κάτοικοι, φταίει το κράτος, δεν φταίει ο δήμαρχος, φταίω η αστυνομία. Γελοία ύπαρξη. Γράφεις καραγκιοζηλικια και πας να βγεις κι από πάνω. Κατάρα του Ελληνισμού. Ελλαδιστανε.

κιτ

kyriako Eiσαι αγενης και βιαζεσαι να κρινεις και να κατακρινεις. Δεν βριζουμε οικογενειες. Μπορες καλλιστα να εχεις αλλη γνωμη.

kyriakos

Πες μου ΠΟΙΑ να είναι η γνώμη μου;;; Ελλαδιστανο μισομερελο.

φωτης πραμαντα

ρε [...] αν ξαναπιασεις στο στομα σου την οικογενεια μου θα υποστεις τις συνεπειες του νομου

kyriakos

Θα μου κλάσεις μια μάντρα αριδια. Είσαι τόσο χαζός που δεν σκέφτεσαι ότι εσύ με έβρισες πρώτος. Έτσι είναι το σόι σου, όπως γράφεις, μπούρδες και απειλές.

κιτ

τσ τσ τσ τσ κατι σχολιασα ευγενικα αλλα κοπηκε αστο δε γ....

Γεωμέτρης

Πλύνε κανένα πιάτο εκεί στη Γερμανία και άσε μας εμάς. Εμαθες και τα αίτια της κρίσης. Σανοφάγος είσαι εσύ, που σου είπαν να φύγεις και έφυγες. Δεν είμαστε όλοι σας εσάς τους άχρηστους. Φτιάξαμε την επιχείρησή μας και είμαστε μια χαρά. Οσο για τους βουλευτές, θα ψηφίζουμε τους καλύτερους και όλα μια χαρά θα γίνουν. Είσαι μετανάστης και για τους Γερμανούς μια ζωή θα είσαι κατώτερος. Δεν φταίμε εμείς για την κατάσταση που έφτασες μετανάστη. Ας πρόσεχες να σπούδαζες και να δούλευες στη χώρα σου. Αντε στη λάντζα σου τώρα δευτεράντζα.

φωτης πραμαντα

@ γεωμετρης δεχομαι να στειλουμε τα πτυχια μας στο ΠΘ ,,,αλλα αν δεν εχεις ουτε απολυτηριο ,τοτε θα βγεις και θα ζητησεις μονο μια φορα συγγνωμη, μου αρκει,,,,,,ακομη και την φορολογικη μου δηλωση αλλα θα σε απογοητευσω δεν ειναι απο γερμανια,,,,,, παντως για να μην περιμενεις απο το κοινωνικο μερισμα που θα μοιρασει ο σφυριζα, το χειμωνα αν ερθω Ελλαδα , ευχαριστως να σου δωσω κατι μην πεθανεις της πεινας και βρωμανε και τα χνωτα σου.....ετσι σφυριζοτρολακι

Ελλην

Ολοι εχουν ευθυνη για το ολοκαυτωμα στο Ματι αλλα τι να περιμενεις απο το μανατζερ ειναι καλος εκει που ξερει δημοσιες σχεσεις κλπ. Οι αρμοδιοι προστασιας πρεπει να κρεμαστουν πρωτα Υπουργοι και αρχηγοι πυροπροστασιας κλπ.

Ioannis

Ο Ψινακης τους φταιει!!!Ο μονος που δεν φταιει ειναι ο Ψινακης!!Μια χαρα τα πηγαινε,αλλα βρηκανε ευκαιρια να τον ξεκανουν!!Θα τον θυμηθητε τον Ηλια!!!Εξ αλλου δεν ειχε αναγκη να γινει δημαρχος ο Ψινακης!!! Θα τον θυμηθητε οταν αναλαβουν τα αλλα λαμογια!!!

Αναστασια

Φτάνουν οι έπαινοι .τι να θυμηθούμε αυτόν ?ημαρτον

ΑΥΤΟΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Συμφωνώ.Λαμογια όπως εσύ λες οι προηγούμενοι κ αυτός φρού φρού κ αρώματα.Αν τον ξέρεις προσωπικά, πες του να βγάλει κ τα γυαλιά γιατί θα σκουντιξει πουθενά.Και όπως λέει ο λαός ο γέρος από πέσιμο ή από χέσιμο πάει.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tzoum_2

Η Data Artisans προσφέρει υπηρεσίες μαζικής επεξεργασίας υπέρογκων ποσοτήτων δεδομένων, ανίχνευσης απάτης καθώς και απευθείας επικοινωνίας με πελάτες- καταναλωτές - Επιβεβαίωσε ο ίδιος την πώληση στο Twitter

baby

Η ανήλικη Ρομά γέννησε μόνη στο σπίτι - Της έπεσε το μωρό προσπαθώντας να κόψει τον ομφάλιο λώρο  - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 17χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας

2
photo01

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός Έλληνα αρχιλοχία και Άγγλου που δραστηριοποιείται σε ΜΚΟ άσκησε η εισαγγελέας Ορεστιάδας – Συνελήφθησαν να περιφέρονται σε απαγορευμένη περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων

3