Απέραντος θρήνος στο Μάτι: Στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς πέθαναν τα δίδυμα κοριτσάκια

Απέραντος θρήνος στο Μάτι: Στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς πέθαναν τα δίδυμα κοριτσάκια

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη - Ήταν στο κτήμα-«τάφο» με τα δεκάδες πτώματα 

koritsakia_arthrooo
Σοκάρει η είδηση της ταυτοποίησης των σορών των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, που αγνοούνταν από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή της οικογένειας, Γιώργο Τσούκαλη, τα δίδυμα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο Μάτι.

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παπούδων τους


Η υπόθεση είχε εξ αρχής συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα δίδυμα αδερφάκια, οι 9χρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Όλοι ήλπιζαν ότι τελικά οι γονείς τους θα τα έβρισκαν ζωντανά, ωστόσο ο επίλογος ήταν ο πλέον τραγικός που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς των άτυχων κοριτσιών είχαν κληθεί να δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκαν να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών, προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

Κλείσιμο
Οι εννιάχρονες δίδυμες είχαν προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση της αναζήτησής τους έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα The Times του Λονδίνου. Το θρίλερ επιτάθηκε, όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκες με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια.

Ο αριθμός των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι δεν αλλάζει και μένει στους 87. Και αυτό, καθώς οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών και των παππούδων τους περιλαμβάνονταν ήδη στο συνολικό αριθμό των νεκρών και απέμενε η ταυτοποίησή τους με τη μέθοδο του DNA. Μάλιστα, οι σοροί τους ήταν στο κτήμα-«τάφο» στο Μάτι, όπου βρέθηκαν δεκάδες πτώματα.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. «Ο επιλογος γραφτηκε. Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια. Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης