Θρίλερ για την τύχη 13χρονου αγνοούμενου στο Μάτι: Ο πατέρας του τον εντόπισε σε φωτογραφία στο Facebook!

Θρίλερ για την τύχη 13χρονου αγνοούμενου στο Μάτι: Ο πατέρας του τον εντόπισε σε φωτογραφία στο Facebook!

Τα ίχνη του μικρού Δημήτρη αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας - Στις φώτο εμφανίζεται να έχει καταφύγει στην ακτή με τη γιαγιά του για να σωθεί - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

dimitris-ena
Μια νέα εξέλιξη στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, έναν από τους ανήλικους αγνοούμενους της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι, σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Το 13χρονο αγόρι, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, βρισκόταν στην περιοχή με τον παππού του, την γιαγιά του και τον θείο του. Σύμφωνα με τον πατέρα του, και τα τέσσερα άτομα μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να καταφύγουν προς τη θάλασσα και να σωθούν.

Ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, πατέρα του έφηβου, υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ο χρήστης Νίκο Καλογερίκος, και οι οποίες είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου πριν μερικά 24ωρα. 

dimitris-giagia-2
dimitris-giagia
dimitris-giagia-3
Κλείσιμο





Επίσης, ο απελπισμένος πατέρας έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, που φαίνονται στις φωτογραφίες, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της Δευτέρας, και κάθε ώρα που περνά εντείνει την αγωνία της οικογένειας.

Από την πρώτη στιγμή, ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του 13χρονου Δημήτρη.

dimitris-dio
dimitris-ena


Τη συνοδεύει με το εξής μήνυμα:

«Αναστάσιος Αλεξόπουλος

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιού μου ετών 13.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος

Αγνοείται από εχθές (σ.σ. Δευτέρα 23 Ιουλίου) στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του.

(Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή Καλεγιαννακου)

Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης