Αποκάλυψη για το οικόπεδο της φρίκης: «Υπήρχε πρόσβαση στην παραλία και δεν την είδαν», λέει ο ιδιοκτήτης του

Αποκάλυψη για το οικόπεδο της φρίκης: «Υπήρχε πρόσβαση στην παραλία και δεν την είδαν», λέει ο ιδιοκτήτης του

«Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση», ήταν τα λόγια του ανθρώπου που του ανήκει το οικόπεδο 

kammena-autokinita_main01
«Μπήκαν οι άνθρωποι στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να δουν την πόρτα και τις σκάλες για να κατέβουν στην παραλία και αυτοί είναι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση. Το σπίτι μου έχει πρόσβαση στην παραλία με σκάλες, κάποια κοπέλα προσπάθησε να πηδήξει από τον γκρεμό και τη χάσαμε». Τα λόγια ανήκουν στον ιδιοκτήτη του «οικοπέδου της φρίκης», όπως έχει χαρακτηριστεί, εκεί όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 25 άνθρωποι. 

Αν οι 25 άτυχοι κάτοικοι του Ματιού το γνώριζαν και εσκεμμένα πήγαν εκεί προκειμένου να κατέβουν κάτω αλλά δεν πρόλαβαν, ή αν βρέθηκαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν ότι υπήρχε διέξοδος προς τη θάλασσα, παραμένει άγνωστο.

Το οικόπεδο έμελε να γίνει ο τάφος για τους 25 απελπισμένους κατοίκους του Ματιού που ενώ αναζητούσαν διαφυγή από τις φλόγες, εγκλωβίστηκαν στο αδιέξοδο πάνω από το γκρεμό, κυκλώθηκαν από τη φωτιά και κάηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης