Ξεχειλίζει η οργή στο Μάτι: «Μας άφησαν να καούμε σαν τα ποντίκια»
Το απόλυτο χάος περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής και καταγγέλουν ότι οι αρμόδιες αρχές όχι μόνο ήταν απούσες αλλά δεν είχαν κανένα σχέδιο για την διάσωση των κατοίκων
«Ο μόνος συντονισμός ήταν το περιπολικό της ΕΛΑΣ που έκοψε τον δρόμο στο 15ο χλμ... Έστειλαν εκατοντάδες αυτοκίνητα να περάσουν από τον παραλιακό δρόμο που είναι ένα στενό δρομάκι την Ακροπόλεως! Αυτό δεν είχε καμία λογική. Δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός. Δεν υπήρξε κανένα σχέδιο. Μας εγκλώβισαν. Έστειλαν τον κόσμο προς το Κόκκινο Λιμανάκι και κανένας δεν ήξερε αν είναι ασφαλής ή όχι. Έκανα επτά ώρες να δω τα παιδιά μου. Είμασταν μέσα στη θάλασσα και καιγόμασταν και πνιγόμασταν. Μας άφησαν σαν τα ποντίκια να καούμε».
Με αυτά τα λόγια μια κάτοικος από το Μάτι περιέγραψε πριν από λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το απόλυτο χάος που επικράτησε την Δευτέρα το απόγευμα στο Μάτι όταν πυρκαγιά πέρασε μέσα στον οικισμό και κάηκε όπως είπε... μέσα σε ενάμισι λεπτό.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.