Τέσσερις νεκρούς ανέσυρε η φρεγάτα «Έλλη» στην Αρτέμιδα

Τέσσερις νεκρούς ανέσυρε η φρεγάτα «Έλλη» στην Αρτέμιδα

Πρόκειται για τρεις γυναίκες και ένα παιδί - Άλλοι δύο εντοπίστηκαν ζωντανοί και μεταφέρονται στην Ραφήνα - Συνεχίζονται οι ερευνες από βατραχανθρώπους του Λιμενικού  και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού

fregata_elli_nekroi_arthro
Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία στην Ανατολική Αττική καθώς λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα έγινε γνωστό ότι από την Φρεγάτα «Έλλη» ανασύρθηκαν από την περιοχή της Αρτέμιδας τέσσερις νεκροί, τρεις γυναίκες και ένα παιδί, που προφανώς για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα έπεσαν στην θάλασσα και παρασύρθηκαν από τα ρεύματα.

Η φρεγάτα ,«Έλλη»  εντόπισε επίσης άλλους δύο ανθρώπους που κολυμπούσαν στην θαλάσσια περιοχή και μεταφέρονται αυτήν την ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Με τα νέα δεδομένα ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα ανέρχεται σε τουλάχιστον 24.
Ανέσυρε 3 νεκρούς το λιμενικό

Σαντορινιός: Το Λιμενικό μαζί με ιδιωτικά σκάφη μετέφερε 689 άτομα!

Το Λιμενικό, από το οποίο έχουν κινητοποιηθεί περίπου 12 σκάφη, με τη συνδρομή περίπου 30 ιδιωτικών σκαφών μετέφερε από τρεις παραλίες, το Κόκκινο Λιμανάκι, το Μάτι και άλλη μία, 689 ανθρώπους», δήλωσε νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα, ο κ. Σαντορινιός αναφέρθηκε σε βατραχανθρώπους του Λιμενικού που χτενίζουν την περιοχή για να βρουν δύο άτομα που αγνοούνται.

72 άτομα περισυνέλεξε η φρεγάτα «Έλλη»

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Πολεμικού Ναυτικού. 72 άτομα έχει περισυνελέξει μέχρι στιγμής από την θάλασσα η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» του Πολεμικού Ναυτικού με την συνδρομή ελικοπτέρων και παραπλεόντων πλοίων.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αρκετοί βρέθηκαν έως και 4 μίλια μακριά από την ακτή. Επιπρόσθετα ο κ. Καμμένος τόνισε πως στην περιοχή έχει ήδη φτάσει η Ζ΄Μοίρα Αμφίβιων Καταστροφών με 65 άτομα προσωπικό με 19 ελαστικές λέμβους για την ανεύρεση και άλλων εγκλωβισμένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης