Φωτιά στην Αττική: Στην Τεχνόπολη και τα 300 παιδιά της κατασκήνωσης του Δήμου Αθηναίων από τον Άγιο Ανδρέα

at

Τα παιδιά περίμεναν κοινωνικοί λειτουργοί και ο δήμαρχος Αθηναίων

Ασφαλή και όλα καλά στην υγεία τους είναι τα περίπου 300 παιδιά που είχαν εγκλωβιστεί στην κατσκήνωση του Αγίου Ανδρέα, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή.

Τα 300 παιδιά μεταφέρθηκαν στην Τεχνόπολη, όπου τα περίμεναν κοινωνικοί λειτουργοί και ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης.

Τα παιδιά ήταν ταλαιπωρημένα από την ένταση και τη μετακίνηση, αλλά ήταν καλά στην υγεία τους και ανέμεναν με αγωνία να συναντηθούν με τους γονείς τους.

ath1
ath2
at


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ελασσόνας, στους 21 μήνες της δράσης τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας ηλικίας από 21 ως 61 χρόνων είχαν διαπράξει μια ληστεία, 22 κλοπές, 14 απάτες και έξι απόπειρες. Από τα σπίτια των ηλικιωμένων είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 130.000 ευρώ.

thesprotia

Τα μπλόκα είχαν στηθεί έγκαιρα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Φιλιατών κι έτσι οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 χρόνων έπεσαν στο δόκανο χωρίς να αντισταθούν

moria

Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που τυχόν υπάρχουν από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. Τώρα προέχει να σβήσουμε τη φωτιά» δήλωσε στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαος Μπαμπάκος

3