Κυνηγούσαν λαγούς με θηλιές στο Ρέθυμνο

lagoi

Όταν εμφανίστηκε ένας Έλληνας και προσπάθησε να πάρει τους σκοτωμένους λαγούς, οι θηροφύλακες τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τις παγίδες και τα θηράματα

Σε εποχή που απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι του λαγού, όχι μόνο κυνηγούσε ένας λαθροθήρας, αλλά χρησιμοποιούσε και απαγορευμένα μέσα, δηλαδή θηλιές από σύρμα τις οποίες είχε τοποθετήσει μέσα σε δάσος στην περιοχή Ρουσσοσπίτι του Ρεθύμνου.

Οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εντόπισαν συνολικά δέκα συρματοπαγίδες, σε δυο από τις οποίες είχαν ήδη πιαστεί δυο λαγοί που είχαν θανατωθεί και έστησαν καρτέρι για να πιάσουν στα πράσα όποιον πήγαινε να παραλάβει τα θηράματα.

Όταν εμφανίστηκε ένας Έλληνας και προσπάθησε να πάρει τους σκοτωμένους λαγούς, οι θηροφύλακες τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τις παγίδες και τα θηράματα. Σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε μήνυση στην τοπική Διεύθυνση Δασών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

reporter

Δεν τον βλέπω καλά τον Bear Grylls αν έρθει στην Ελλάδα να κινηματογραφήσει εκπομπή επιβίωσης!!! Οι θηλιές για τους λαγούς είναι η αδυναμία του για ένα πεντανόστιμο πρωινό!!!

Μας τους είχε τάξει ο τσιπρας!

Πολλούς και με πετραχήλια! Έγινε πράξη!

Διορθωσε ΠΘ.

Παρατυπος κυνηγός,όχι λαθροθηρας.Οπως παρατυπος μετανάστης όπως μας τα πρηζετε και όχι λαθρομετανάστης.

Απορώ

Ρε φίλε πως να λέμε τον τσίπρα; Παράτυπο πρωθυπουργό, λαθροπρωθυπουργό, παρά φύση πρωθυπουργό ή απλώς αμπου ερνέστο

Λαθροθήρας

θα ήταν αν κυνηγούσε σε άλλη χώρα χωρίς νόμιμα χαρτιά εισόδου. Τώρα πρέπει να αποκαλείται παράτυπος κυνηγός._

Γγ

Σωστα. Το «κοπριτης» ταιριαζει περισσοτερο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης