Ο γαμπρός συνελήφθη για μπαλωθιές!

Ο γαμπρός συνελήφθη για μπαλωθιές!

Λίγο έλειψε  να χάσει τον ίδιο του τον…  γάμο ένας νεαρός στα Ζαρουχλέϊκα της Πάτρας που οργάνωσε bachelor party για τους φίλους του στο σπίτι του

Χαροπαλεύει 17χρονος από τη συμπλοκή με Αλβανούς!
Λίγο έλειψε  να χάσει τον ίδιο του τον…  γάμο ένας νεαρός στα Ζαρουχλέϊκα της Πάτρας που οργάνωσε bachelor party για τους φίλους του στο σπίτι του! Πάνω στη χαρά του για τη νέα ζωή που θα ξεκινούσε την επόμενη ημέρα, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το bachelor στα… κρατητήρια!

    Οι κρότοι  των πυροβολισμών αναστάτωσαν  τους γείτονες που δεν ήξεραν ότι ο νεαρός γιόρταζε για τον γάμο του και φοβήθηκαν τα… χειρότερα! Έτσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι του νεαρού ο οποίος παραδέχθηκε ότι έριξε μπαλωθιές και συνελήφθη!

    Το πρωί  της ημέρας του γάμου του,  ο γαμπρός ήταν… άφαντος σκορπίζοντας ανησυχίες σε όσους δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί. Πού να φανταστούν ότι περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα κατηγορούμενους για άσκοπους πυροβολισμούς; Για καλή του τύχη, ο δικαστικός λειτουργός τον… λυπήθηκε και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, επέστρεψε στο σπίτι του φανερά ταραγμένος και πρόλαβε να ετοιμαστεί για το γάμο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης